Woonwinkel Wageningen

Welkom bij Eigenstijl Wonen! De woonwinkel in de regio Wageningen waar u van uw huis een thuis maakt.

Bezoek winkelMeer over ons

Compleet interieur, ontwerp en advies

Woninginrichting en interieur styling
Eigenstijl Wonen is een sfeervolle woonwinkel in de regio Wageningen met een ruim en compleet aanbod meubels, een grote verlichtingsafdeling en woonaccessoires. Tover uw interieur om tot een sfeervol droomhuis. Ervaar het ultieme wooncomfort bij Eigenstijl Wonen in de regio Wageningen. Wij adviseren u graag!

Online en offline woonwinkel in de regio Wageningen
Bekijk ons volledige aanbod online of kom naar onze woonwinkel in de regio Wageningen om de uitgebreide collectie in onze ruime showroom te bewonderen. In onze showroom vindt u ingerichte woonkamers met ieder een eigen stijl en charme. Onze collectie bevat bekende merken zoals Brinker carpets, Duran, Eleonora, Layer by Adje, Light en Living, Leclercq en bouwman, Maretti, Mateus, PTMD, Still en Woodwick. Kom gezellig winkelen in onze woonwinkel in de regio Wageningen en doe inspiratie op voor uw eigen interieur.

Complete interieurinrichtingen

Uw volledige interieur voorzien een nieuwe inrichting in de regio Wageningen? Onze interieurstylisten adviseren u graag. Samen gaan wij op zoek naar een sprankelend interieur dat aansluit bij uw woonwensen. Neem een kijkje in onze gerealiseerde projecten en doe alvast een flinke dosis inspiratie op voor uw interieur.

Bekijk onze projecten

Neem alvast een kijkje in onze woonwinkel

Welkom in onze woonwinkel in Midden Nederland

Eigenstijl Wonen
Wattstraat 2
3771 AG Barneveld
0342-414021
[email protected]

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag13:00 - 20:00
Dinsdag09:00 - 20:00
Woensdag09:00 - 20:00
Donderdag09:00 - 20:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 16:00
ZondagGesloten
Social media