Kaarsen

Een kaars is de ultieme sfeermaker in huis! Kaarsen zorgen voor een extra ontspannen gevoel na een drukke dag, voor een knusse en romantische avond op de bank of voor een uitermate gezellige borrelavond met familie of vrienden. Er bestaan ontzettend veel verschillende soorten, maten en vormen kaarsen in tientallen verschillende kleuren. Welke kaarsen voegt u toe aan uw interieur? 

Lees meer

In de Eigenstijl Wonen winkel en webshop is een groot en divers aanbod kaarsen te vinden. De rustieke kaarsen van Brynxz bijvoorbeeld en de dinerkaarsen van Home Society. Kaarsen zijn niet alleen een sfeervolle toevoeging aan uw eigen interieur, maar kaarsen zijn ook als cadeau altijd een goed idee.

 

Rust en sfeer met kaarsen

Kaarsen kunnen de sfeer in uw woning helpen bepalen. Door bijvoorbeeld rustieke kaarsen in sobere tinten toe te voegen, kunt u rust in huis brengen. Door veel verschillende kleuren en felle tinten kaarsen toe te voegen aan uw interieur, fleurt u uw interieur op en brengt u vrolijkheid in huis. 

Met kaarsen heeft u veel verschillende opties in huis. Niet alleen in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer of in uw werkkamer. Een bord of schaal met een aantal kaarsen erop is een sfeervolle manier om kaarsen te presenteren. Voor aan de dinertafel zijn de verschillende dinerkaarsen en kaarsenhouders een prachtige toevoeging. 

 

Combineer kaarsen in huis

Kaarsen kunt u goed met elkaar combineren door verschillende kleuren, kleurtinten, hoogtes en vormen toe te voegen. Kaarsen zijn ook goed te combineren met andere woondecoratie, zoals sierkussens, waxinelichthouders, potten of geurlampen. Door uw woondecoratie op elkaar af te stemmen maakt u van uw interieur één kloppend geheel.

 

De mooiste kaarsen vindt u bij Eigenstijl Wonen

Kaarsen maken een woning knus, gezellig en sfeervol. Daarom heeft Eigenstijl Wonen een online en offline assortiment met de mooiste kaarsen. Ook voor uw woning zitten hier ongetwijfeld geschikte exemplaren tussen.  Koopt u bij Eigenstijl Wonen? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Bij Eigenstijl Wonen kunt u achteraf betalen. U loopt zo niet het risico dat u betaalt voor iets wat u nog niet in huis heeft.
  • Onze woonwinkel vindt u op een centrale locatie in het midden van het land. De showroom is hierdoor voor iedereen goed bereikbaar. 
  • Bestelt u voor 14:00 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.