Bankstellen

Een bankstel vormt samen met de salontafel de centrale plek in uw woonkamer. Hier komt iedereen gezellig samen om te ontspannen en wat bij te kletsen. Bent u op zoek naar een nieuw bankstel? Dan is het belangrijk om goed naar het zitcomfort te kijken. U brengt immers vele uren op dit belangrijke meubelstuk door. De materialen die wij gebruiken voor het vullen van de kussens van de banken zorgen voor een optimale ondersteuning en comfort.

Lees meer

De bankstellen van Eigenstijl Wonen hebben een houten frame, stevige poten, verlijmde verbindingen, houtschroeven, een hardboard rugleuning en koppelmogelijkheden. Daarnaast maken we gebruik van nosagvering of elastische singelbanden. Hierdoor is doorzakken van de bank haast onmogelijk!

 

Bankstellen die uw rug ondersteunen

Voor goede ondersteuning van uw rug kiezen wij meestal voor een kussenvulling van luxafoam of polyether. Luxafoam is een soort koudschuim met een onregelmatige celstructuur en een dikkere celwand. De cellen hebben een verschillende grootte. Lucht vindt geen uitweg en dat voorkomt dat het schuim samendrukt. Zitkussens met luxafoam behouden hun vorm, ook als je er net in zat. Hierdoor hebben deze banken een langere levensduur.

Polyether is een standaard schuimsoort met een regelmatige celstructuur. Alle cellen zijn even groot en de lucht vindt een uitweg. Hierdoor drukt het schuim makkelijker samen. Bankstellen met polyether zitten wat zachter, maar hebben een iets kortere levensduur dan bankstellen met luxafoam.

 

Zitten in stijl

Comfort is belangrijk, maar het oog wil ook wat. Een bank neem vaak een prominente plek in uw inrichting in en hij dient dan ook mooi aan te sluiten bij smaak en interieur. Bij Eigenstijl Wonen vindt u een prachtige collectie robuuste, stoere, landelijke en moderne bankstellen. Allen met zijn eigen charme. Het materiaal is vaak bepalend voor de stijl. Van leren tot stoffen en velourse bankstellen, allen hebben ze hetzelfde gemeen: ze zijn van hoogstaande kwaliteit en bijzonder stijlvol.

 

Shop de perfecte bankstellen bij Eigenstijl Wonen

Bent u op zoek naar een duurzame en kwalitatieve bank, waarop u na een lange en drukke dag heerlijk ontspant? Bij Eigenstijl Wonen vindt u altijd mooie bankstellen die perfect passen in uw huidige interieur.

Daarnaast profiteert u bij ons van onderstaande voordelen:

  • Als u voor 14.00 uur bestelt, heeft u uw bankstel de volgende dag al in huis.
  • Wilt u uw bankstel eerst testen? Breng een bezoek aan onze showroom, centraal gelegen in Barneveld.
  • U kunt kiezen om uw meubelstuk zelf op te halen op onze locatie in Barneveld of bij u thuis te laten bezorgen.
  • Maak gebruik van onze montageservice en bespaar tijd en energie! Bovendien weet u dan zeker dat de montage van het meubel goed gebeurt.

Nog niet zeker of u een bank online wilt kopen? Bezoek dan onze showroom om uw bankstel te testen. U kunt uw bank ook online bestellen. Dan geniet u nog sneller van uw aankoop!