Elementenbanken

Kunt u de perfecte zitbank niet vinden? Met een elementenbank, ook wel modulaire zitbank genaamd, slelt u zelf uw droombank samen. Een elementenbank bestaat uit losse elementen, waardoor u vrij bent uw bank helemaal naar wens te ontwerpen. Omdat de modules en elementen in diverse afmetingen verkrijgbaar zijn kunt u lange, rechte stukken combineren met hoeken. Zo kunt u uw ruimte invullen zoals ú dat wilt. Geen belemmeringen, enkel uw fantasie.

Lees meer

Uw eigen bankstel samenstellen

Doordat u zelf elementen kunt kiezen en kunt samenvoegen creëert u het bankstel dat helemaal bij u past. Of u nu een grote of kleine bank wilt, op zoek bent naar een hoekbank of een rechte bank: door de juiste elementen aan elkaar te koppelen krijgt u het gewenste resultaat. En wilt u een andere opstelling? Dan verandert u de samenstelling en geeft u in een mum van tijd een nieuwe draai aan uw inrichting. De mogelijkheden zijn eindeloos.

elementenbank

Elementenbanken van topmerken

Onze collecties worden met zorg samengesteld. Kwaliteit, duurzaamheid en design staan voorop. Ook bij onze modulaire banken. Topmerken als Sevn en Zizeau leveren elementenbanken die in iedere samenstelling gezien mogen worden. Waar comfort niet ingeleverd wordt voor looks én andersom. Hoogwaardige materialen waar u nu, maar ook over enkele jaren, van gaat genieten. Banken met een eigen karakter, voor ieder interieur wat wils.

Stoffen en leren elementenbanken

Een bank is bepalend voor uw zithoek en misschien wel voor uw hele inrichting. De keuze tussen stof of leder is daarom belangrijk. Wat past het beste bij u? Welke uitstraling en welk gevoel wilt u? Of u nu kiest voor een leren of stoffen bank, bij Eigenstijl Wonen kiest u voor kwaliteit. Wilt u een stoerdere uitstraling? Bekijk dan onze leren elementenbanken. Op zoek naar een trendy, meer speelste uitstraling? Een stoffen modulaire bank kan uitkomst bieden. Door de schier oneindige opstellingen en riante keuze aan kleuren past een leren én stoffen elementenbank altijd in uw interieur. Van modern tot landelijk of meer klassiek.

leren elementenbank

Een elementenbank kopen? Kom naar Barneveld

Op zoek naar een nieuwe bank die perfect in uw interieur past? Bij Eigenstijl Wonen vindt u een unieke collectie elementenbanken. Modulaire banken met een unieke uitstraling. Onze specialisten helpen u bij het samenstellen van de ideale bank.

Bij Eigenstijl Wonen profiteert u van onderstaande voordelen:

  • Wilt u uw bankstel eerst testen? Breng een bezoek aan onze showroom, centraal gelegen in Barneveld.
  • U kunt kiezen om uw meubelstuk zelf op te halen op onze locatie in Barneveld of bij u thuis te laten bezorgen.
  • Maak gebruik van onze montageservice en bespaar tijd en energie! Bovendien weet u dan zeker dat de montage van het meubel goed gebeurt.

Nog niet zeker of u een bank online wilt kopen? Bezoek dan onze showroom om uw bankstel te testen. U kunt uw bank ook online bestellen. Dan geniet u nog sneller van uw aankoop!