Eleonora

Het aanbod van Eleonora is grandioos. Houdt u van elementen uit de Scandinavische woonstijl? Of bent u dol op industrieel en vintage? Dan wordt u vast enthousiast van de collectie van Eleonora. Het gedreven team van Eleonora maakt onder meer banken, fauteuils, hockers, eetkamerstoelen, boekenkasten en dressoirs. Bijkomend voordeel van dit merk is dat de collectie meerdere keren per seizoen wisselt. Zo zit er altijd iets nieuws en verrassends voor u bij.

Lees meer

Voor dit Nederlandse merk begon het allemaal in Roemenië, waar oprichter Willem Schakel een meisje ontmoette dat Eleonora heette. Ze liet hem de meubelfabriek van haar ouders zien. Willem besloot in het bedrijf te investeren en importeerde de meubels naar Nederland. Inmiddels is het 25 jaar later en veroverde Eleonora een toonaangevende plek in de internationale meubelbranche. En terecht!

 

Het vakmanschap van Eleonora

Vakmanschap en passie: dat haalt u in huis als u meubels uit de collectie van Eleonora aanschaft. De meubels van Eleonora hebben gepatenteerde designs, zodat u zeker weet dat u een origineel en authentiek item aanschaft. Er vindt een grondige kwaliteitscontrole plaats voordat de collectie in de winkel verschijnt. Zo geniet u lang na aanschaf nog van uw Eleonora meubel.

Het volledige aanbod van Eleonora vindt u terug in de showroom van Eigenstijl Wonen in Barneveld. Geniet van een stijlvolle ambiance en laat u vooral inspireren door de collectie! Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Onze stylistes staan voor u klaar.

 

Shop Eleonora bij Eigenstijl Wonen

Kan uw woning wel een opfrisser gebruiken? Toe aan een nieuwe look voor in de hal, woon-, slaap-, of studeerkamer? Bekijk dan gauw de collectie van de Eleonora bij Eigenstijl Wonen en bestel uw favorieten.

Daarnaast profiteert u bij ons van deze voordelen:

  • Heeft u vóór 14.00 uur besteld in onze webwinkel? Dan geniet u de volgende dag al van uw nieuwe items.
  • De collectie eerst even bekijken? Breng een bezoek aan onze showroom, op een centrale locatie in Midden-Nederland (Barneveld).
  • U kunt ervoor kiezen om uw item zelf op te halen op onze locatie in Barneveld of bij u thuis te laten bezorgen.
  • Bespaar tijd en maak gebruik van onze montageservice. Zo weet u zeker dat uw nieuwe meubel goed in elkaar wordt gezet.

Wilt u geïnspireerd raken door de mooie items van Eleonora? Bezoek dan onze showroom. Of wanneer u dat liever thuis op de bank doet, bekijk dan onze collectie in de online catalogus en bestel eenvoudig via onze website.