Sale

Op deze pagina vindt u producten voor een nog scherpere prijs! Maak kennis met de sale van Eigenstijl Wonen. Een unieke kans om uw woonruimte te verrijken met stijlvolle items die tijdelijk zijn afgeprijsd. 

Lees meer

Neem de tijd om ons diverse assortiment te verkennen en kies de perfecte meubelstukken die passen bij uw persoonlijke smaak. Haal het beste uit onze sale bij Eigenstijl Wonen, waar stijl en comfort samenkomen voor een harmonieuze leefomgeving.

 

Aanbiedingen bij Eigenstijl Wonen


Met het kopen van meubels, lampen of woonaccessoires in de aanbieding kunt u veel geld besparen. Bij Eigenstijl Wonen bieden wij regelmatig meubels, lampen en woonaccessoires aan met aantrekkelijke kortingen. Hierdoor kunt u dezelfde kwaliteit verwachten, maar dan tegen een lagere prijs. Let wel op dat het gaat om tijdelijke aanbiedingen en wij niet kunnen garanderen dat deze langer in de sale blijven!

 

Speciale acties van Eigenstijl Wonen


Bij Eigenstijl Wonen gaan we af en toe verder dan alleen reguliere aanbiedingen. Naast onze lopende sale, verrassen we onze klanten soms met speciale acties en exclusieve deals. Denk hierbij aan extra korting tijdens een evenement als Black Friday of bijvoorbeeld een tijdelijke magazijnverkoop. Houd onze social media-kanalen nauwlettend in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van deze bijzondere gelegenheden. 


> Klik hier om naar de Facebook pagina van Eigenstijl Wonen te gaan <

> Klik hier om naar de Instagram pagina van Eigenstijl Wonen te gaan <