Zuilen

Druk een stempel op uw interieur met de woonartikelen van Eigenstijl Wonen. Bent u op zoek naar een statement in uw interieur? Dan vindt u bij Eigenstijl Wonen prachtige zuilen. Zuilen vormen een stoere toevoeging aan uw woninginrichting. Maak het geheel af met groene planten of stijlvolle vazen.

Lees meer

Zuilen zijn er in verschillende vormen, maten en materialen. Kiest u voor een ronde zuil met een frame van lood of gaat uw voorkeur uit naar een vierkante zuil? Het assortiment zuilen biedt voor iedere inrichting een passende variant.

 

Laat uw interieur opvallen met zuilen

Zuilen in een woninginrichting vormen echte blikvangers. Ze zijn medebepalend voor de sfeer in de ruimte en zijn op meerdere manieren te gebruiken. Plaats bijvoorbeeld een prachtige stalen variant op een prominent plek in uw woonkamer met een opvallende vaas of een boeket met vrolijk gekleurde bloemen. Maak van uw zuil een waar kunstwerk. Of ga voor een subtiele look met een open zuil en maak het geheel af met een mooie groene plant. 

Welk interieur u ook heeft, er is altijd een zuil die past bij uw woninginrichting. Voor een speels effect kunt u meerdere zuilen verdelen over uw woonkamer of de zuilen in groepjes bij elkaar plaatsen. Bent u op zoek naar een sierlijke toevoeging in uw interieur? Dan zijn de zuilen van Eigenstijl Wonen echt iets voor u.

 

Koop de mooiste zuilen bij Eigenstijl Wonen

Maak van uw interieur een mooi geheel met zuilen! Of voeg opvallende zuilen toe voor een unieke uitstraling. Dat is nog eens een stoere toevoeging! 

Bij Eigenstijl Wonen profiteert u van de onderstaande voordelen:

  • Bestel voor 14.00 uur, zodat u uw favoriete item de volgende dag al in huis heeft. 
  • U kunt uw bestelling ook zelf ophalen in Barneveld. 
  • Breng een bezoek aan onze showroom in Barneveld om de hele collectie in het echt te bekijken en te ervaren. 
  • Betaal gemakkelijk achteraf. U loopt hierdoor geen enkel risico.

Ziet u een mooi woonitem op onze website, dan kunt u deze ook eerst in het echt komen bewonderen. Bezoek onze showroom!