Bijzettafels

Er zijn bijzettafels en bijzettafels. De ene soort haalt u tevoorschijn als u echt een extra tafeltje nodig hebt, bijvoorbeeld als iedereen tegelijk een borrel komt halen. De andere soort staat eigenlijk altijd paraat en is op die manier onderdeel van uw zithoek. Voor beide soorten valt veel te zeggen.

Lees meer

Een bijzettafel die u alleen gebruikt als er gebrek aan ruimte is op de koffietafel of hoektafel, kan goed passen bij die tafels. Aan de andere kant, zo’n solist mag er ook heel eigenwijs en totaal anders uitzien. De bijzettafel mag best hoger of lager zijn, en ook het materiaal mag anders zijn. Als hij wieltjes heeft, is dat wel zo praktisch, dan rolt u hem zo de woonkamer in. Hout, metaal, glas, riet of kunststof, voor een bijzettafel kan het allemaal.

 

Bijzettafels in de dagelijkse opstelling

Als uw bijzettafel deel uitmaakt van de dagelijkse opstelling in de zithoek, en u hem hooguit 30 cm naar links of rechts verplaatst, is het fijn als hij bij de overige tafel(s) past. De bijzettafel hoeft niet 100 procent hetzelfde te zijn, maar wel in dezelfde stijl en van hetzelfde materiaal. Krijgt de bijzettafel langzamerhand de functie van opslagplaats voor boeken, tijdschriften, een krantje of een brochure, pas dan is het echt onderdeel van uw interieur.

Aan bijzettafels is bij Eigenstijl Wonen geen gebrek. Komt u eens kijken in onze woonwinkel in Barneveld, lekker centraal en goed te bereiken. U ziet de bijzettafels dan meteen in gebruik en beslist dan makkelijker welk type bij u en uw interieur past. Komt u er niet helemaal uit, dan staan onze ervaren interieurstylisten voor u klaar. Zij kunnen u op ideeën brengen, de mogelijkheden met u doornemen en eventuele andere woonwensen bespreken.

 

Bijzettafels onderdeel van een unieke collectie

Naast bijzettafels en andere meubels, hebben we ook een heel assortiment woonaccessoires. Soms komt de klant bij ons van het ene idee op het andere. Onze unieke collectie inspireert. Niet alles hoeft u een-twee-drie te realiseren, het is altijd leuk om wat te wensen over te houden.

Dat maakt winkelen bij Eigenstijl Wonen zo prettig. Niets moet, u beslist, en u maakt wel of niet gebruik van de vele pluspunten die we bieden. Zo hoeft u bij ons niet meteen af te rekenen als u iets bestelt, u betaalt pas achteraf, als u dat wilt. Wij kunnen uw bijzettafel(s) thuisbezorgen als zo meenemen niet lukt of als hij niet op voorraad is. Dat is wel zo makkelijk. En bestelt u een bijzettafel in onze webshop voor 14.00 uur? Dan heeft u hem de volgende dag al in huis.