Eetkamerbanken

Weg met de eetkamerstoelen! Met een eetkamerbank geeft u een 'twist' aan uw interieur. En het is nog praktisch ook. Een eetkamerbank geeft je eethoek een compleet nieuwe look. Plof neer en ga aan tafel. Gezellig! Bij Eigenstijl Wonen vindt u een selectie eetkamerbanken die uw interieur verfraaien en uw leefcomfort vergroten.

Lees meer

Gezellig aanschuiven met een eetkamerbank

More is more: met een eetkamerbank kunt u nog meer mensen kwijt. Makkelijk en snel aan tafel. Het zorgt ervoor dat uw eettafel nog vaker gebruikt zal worden. Daarbij geeft het een hele andere look aan uw eethoek. De combinatie met eetkamerstoelen verandert uw eethoek in een echte eyecatcher.

eetkamerbank

En wat betreft onze collectie? Daar kiezen we voor 'less is more': kwaliteit boven kwantiteit. Een selectie unieke eetkamerbanken van topmerken.

Een eetkamerbank koop je bij Eigenstijl Wonen

Onze adviseurs helpen bij het kiezen van het juiste meubilair. Past een eetkamerbank in uw interieur? Is het de beste oplossing voor mijn woonsituatie? Welke stof moet ik kiezen? Kom langs en ervaar het zelf. Kom naar onze woonwinkel in Barneveld.