Kunstbloemen

Kunstbloemen passen uitstekend in de laatste interieurtrends. De kunstbloemen in onze webshop zijn niet van echt te onderscheiden. Kies voor een prachtige vaas en vul hem met een fleurig boeket met verschillende kunstbloemen. Benieuwd naar diverse stijlen en soorten kunstbloemen? Bekijk alle merken en soorten online en ga voor kunstbloemen die perfect passen in ieder interieur. 

Lees meer

Vaas met kunstbloemen 

Kunstbloemen: de ideale manier om kleur en sfeer toe te voegen aan een interieur. De mogelijkheden met kunstbloemen zijn eindeloos. Zet verschillende losse kunstbloemen bij elkaar in een vaas, of schik ze tot een fleurig boeket. Een groot voordeel van kunstbloemen: ze verwelken niet en blijven eindeloos mooi. Herschikken is eenvoudig en leuk. De ideale om kleur toe te voegen aan ieder interieur. Even uitgekeken op een grote vaas met kunstbloemen? Berg de vaas en de kunstbloemen op. In een nieuw seizoen staat de vaas met kunstbloemen weer prachtig op tafel. 

Kunstbloemen: niet van echt te onderscheiden 

In onze webshop bieden wij een groot assortiment aan kunstbloemen, kunstplanten en droogbloemen in verschillende prijsklassen. Uiteraard bieden we ook prachtige, bijpassende vazen. De ontwikkeling in het materiaalgebruik van kunstbloemen gaat de laatste jaren snel. Zijdebloemen zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Bekijk alle kleuren en typen kunstbloemen in onze webshop en stel zelf een prachtig boeket samen. 

Kunstbloemen in een pot 

Plaats kunstbloemen in een pot als prachtige decoratie. Het is mogelijk om verschillende kunstbloemen als een bloemstuk te schikken in een pot. Eindeloze combinaties zijn mogelijk. Van weelderig en fleurig, tot neutraal en chic. Maak bijzondere kleurencombinaties en creëer een prachtig veldboeket. Of verrijk een pot met een combinatie van kunstbloemen en takken van kunstplanten. Door veel te variëren is het mogelijk om de kunstbloemen in een pot aan te passen op ieder seizoen. 

Van zwarte kunstbloemen tot gekleurde kunstbloemen 

Zwarte kunstbloemen bieden een tijdloze en charismatische uitstraling. Zwarte kunstbloemen zijn uitstekend te combineren met diverse gekleurde kunstbloemen. Donkere grijstinten of bruintinten sluiten ook mooi aan op verschillende interieurstijlen. Voor welke kleurencombinatie u kiest is afhankelijk van uw eigen interieurstijl. Meer inspiratie opdoen? Kom langs in onze Eigenstijl Wonen winkel. Bekijk hier diverse kunstbloemen van hoge kwaliteit. In onze webshop en woonwinkel verkopen wij kunstbloemen van merken als   Brynxz, Home Society, Light en Living, PTMD en Pot & Vaas.