Arte muurbekleding

De muurbekleding van Arte behang noemen? Daar doet u de unieke bekleding van Arte mee te kort. De opvallende ontwerpen springen direct in het oog en als er van dichtbij bekeken en gevoeld wordt, is de uitzonderlijke kwaliteit pas écht merkbaar. Al ruim 40 jaar is de muurbekleding toonzetter in de interieurwereld en bij Eigenstijl Wonen kunt u zelf ervaren wat Arte muurbekleding met een ruimte doet.

Lees meer

Arte muurbekleding: unieke ontwerpen, hoge kwaliteit

Arte is opgericht  in 1981 in België en is door de jaren heen wereldwijd bekend geworden. De unieke Arte designs komen uit eigen koker en worden door het bedrijf zelf geproduceerd. Door constante innovatie en een sterke focus op kwaliteit heeft het bedrijf naam gemaakt in de interieurwereld. De collecties van Arte zijn in ieder opzicht uniek en bieden passende muurbekleding voor diverse interieurstijlen. Duurzaamheid speelt een belangrijke rol bij Arte. Meer dan de helft van de Arte producten wordt al op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. 

Verschillende collecties Arte behang

De opvallende ontwerpen van Arte zijn met de grootste zorg samengesteld. Van design tot productie worden de collecties muurbekleding door Arte zorgvuldig samengesteld. De Facet, Focus en Objet collecties zijn voor vele interieurontwerpers bekend, maar Arte heeft nog tientallen andere collecties. Allemaal uniek en allemaal van de hoogste kwaliteit.

Arte: meer dan behang

De Arte producten worden vaak als behang gezien, maar die term doet geen recht aan wat deze muurbekleding écht is. Arte produceert muurbekleding die het interieur compleet verandert. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen als leer en hout en het gebruik van aantrekkelijke reliëfpatronen, wordt elke muur een kunstwerk van zichzelf.

Muurbekleding van Arte vindt u bij Eigenstijl Wonen

In het Eigenstijl Wonen assortiment vindt u diverse soorten inspirerende muurbekleding van Arte. In deze artistieke collectie vindt u opvallende prints en unieke structuren. Muurbekleding van Arte kunt u bij ons online bestellen, maar u vindt ze ook terug in onze grote woonwinkel in Barneveld. 

Shop bij Eigenstijl Wonen en profiteer van al deze voordelen:

  • Onze interieurstylisten denken graag met u mee en adviseren u met liefde over de mooiste muurbekleding voor uw woning.
  • Achteraf betalen is mogelijk, u loopt hierdoor geen enkel risico.
  • U kunt uw bestelling gemakkelijk thuis laten bezorgen. Het is ook mogelijk om de bestelling in onze winkel in Barneveld op te halen.