By-boo

Wilt u een persoonlijke touch toevoegen aan uw interieur? En zoekt u naar meubels of woonaccessoires die opvallen? Bekijk dan gauw de collectie van By-Boo. Dit oer-Hollandse merk bestaat sinds 2013 en het gepassioneerde team heeft een neus voor trends en het lef om er een mooie twist aan te geven. De collectie bestaat uit originele woonitems die uw inrichting een geheel eigen karakter geven. Kamerschermen met exotische prints, een okergeel borstbeeld of een pikzwarte, industriële lamp. Het zijn items waar u niet direct aan denkt, maar wanneer u ze ziet, wilt u ze zeker hebben!

Lees meer

By-Boo is een merk dat telkens weer verrast met een spannende collectie. Met de bijzondere woonaccessoires en meubels maakt u uw inrichting compleet. Is het tijd om uw interieur op te leuken? Kleine veranderingen maken vaak een groot verschil. Met slechts een paar leuke items creëert u een verhaal in uw interieur. Ga helemaal los met de creatieve collectie van By-Boo.

 

By-Boo fleurt ieder interieur op

Wilt u een stoere, industriële woonstijl creëren? Materialen als metaal, bamboe en fluwelen stoffen zien we veel in de By-Boo collectie. Hierdoor combineren alle items prachtig met de industriële woonstijl. Het maakt eigenlijk niet uit welke woonstijl u heeft: kies gewoon een item dat u mooi vindt en fleur uw huis ermee op!

Ideeën opdoen voor bij u in huis? U vindt de volledige collectie van By-Boo terug in de showroom van Eigenstijl Wonen in Barneveld. Laat u daar verrassen door de originele meubels en woonaccessoires en ga boordevol inspiratie weer naar huis.

 

Voor By-Boo meubels moet u bij Eigenstijl Wonen zijn

Kan uw woonkamer wel wat pit gebruiken? Toe aan verandering? Dan is het tijd voor een nieuwe aanpak. Bekijk snel de verrassende collectie van het merk By-Boo bij Eigenstijl Wonen.

Daarnaast profiteert u bij ons van onderstaande voordelen:

  • Bestelt u vóór 14.00 uur in onze webshop, dan heeft u uw aankoop de volgende dag al in huis.
  • Achteraf betalen is mogelijk, u loopt hierdoor geen enkel risico.
  • Breng een bezoek aan onze showroom in Barneveld om de collectie in het echt te zien en te voelen.
  • U kunt uw items zelf ophalen in Barneveld of bij u thuis laten bezorgen.

Mooie By-Boo producten gezien? In onze showroom in Barneveld kunt u ze in het echt bewonderen. Lukt het niet om langs te komen? Bekijk dan de collectie online.