Lampenkappen

Een mooie lampenkap geeft de lampenvoet zijn allure. Zonder kap zijn veel lampen alleen maar… lampen. Eigenstijl Wonen is dé on- en offline winkel voor lampenkappen. Het mooie van een lampenkap is dat u die zo vaak kunt wisselen als u maar wilt. Zo creëert u altijd de juiste sfeer in huis, zonder daar een nieuwe lamp voor te hoeven kopen.

Lees meer

Mooie lampenkappen in alle vormen en kleuren

Er zijn vele vormen lampenkappen: cilindervormige, rechthoekige, vierkante en ovale. Landelijk van uitstraling, klassiek of juist heel modern. We hebben lampenkappen voor ieder interieur. Ook de kleur is belangrijk voor een kap. Kiest u voor dezelfde tint als de rest van uw interieur, of juist een contrasterende kleur? Voor effen of met een patroontje, met een ruit of met strepen?

Voor het materiaal geldt ook dat er allerlei mogelijkheden zijn: stof, glas, metaal, hout, kunststof. Niets weerhoudt u ervan om bijvoorbeeld ’s zomers een glazen kap op uw lamp te zetten, met een wat lager wattage, en ’s winters een stoffen, om meer warmte uit te stralen.

Kortom, een mooie lampenkap maakt uw lamp compleet.

 

Zwarte lampenkappen

Een speciale vermelding verdienen onze zwarte lampenkappen. Een klassieke kleur die tijdloos is. Hij past daarom niet alleen in een landelijk interieur, maar ook uitstekend in een modern of industrieel interieur. Onze zwarte lampenkappen zijn er in stijlvol effen, maar ook met een speelse print. Van diepzwart tot meer antraciet.

 

Van lampenkapjes tot grote lampenkappen

Size matters. Het juiste formaat lampenkap betaalt zich uit. Het zorgt ervoor dat uw lamp extra opvalt, of juist perfect integreert in uw interieur. Ook voor kleine lampenkapjes kunt u naar onze woonwinkel komen. Of bestel de lampenkapjes online! Wat dacht u van lampenkapjes met een hoogte en breedte van maar 20 centimeter? Verfijnd en toch opvallend. En grote lampenkappen? Ook die vindt u in onze collectie. Tot wel 80 centimeter hoog en breed. Dream big!

 

Lampenkappen voor staande lampen, tafellampen, schemerlampen en meer

Een staande lamp is vaak een pronkstuk in uw woonkamer. Met een lampenkap voor uw staande lamp geeft u uw staande lamp een metamorfose. Niet alleen maakt de lampenkap uw staande lamp af, het geeft hem ook een geheel eigen uitstraling. Het kan het licht veranderen en uw interieur compleet maken.

Ook voor tafellampen en schemerlampen vindt u bij Eigenstijl Wonen een bijpassende lampenkap. Uitgekeken op uw huidige lampenkap? U geeft uw tafellamp een tweede leven met een nieuwe kap.

 

Elke ruimte zijn eigen sfeer

Een lamp in de slaapkamer heeft een andere functie dan die in de zithoek. Dus verschillen ook de lampenkappen. Bij het zachte licht dat onder een kap vandaan straalt in een hoek in de slaapkamer valt moeilijk te lezen. Daar is toch echt helder licht voor nodig, dus de lampenkap in de zithoek straalt dat heldere licht uit.

Het is soms heel moeilijk om een keuze te maken uit lampenkappen. Er zijn er zo véél… Gelukkig kunt u zich bij ons laten adviseren door stylisten die precies aanvoelen wat u zoekt. U oriënteert zich misschien eerst op onze website en komt dan in onze woonwinkel kijken om een keuze te maken. Alle voorbeelden en al onze stalenmappen liggen voor u klaar. Zo kiest u in alle rust de voor u perfecte lampenkap.

lampenkap

Lampenkappen in alle soorten en maten

Omdat de lampenkap voor een groot deel de uitstraling van uw lamp bepaalt hebben wij voor u een zorgvuldig geselecteerde collectie samengesteld. Zo weet u zeker dat u de juiste vorm en stijl lampenkap vindt die perfect bij u lamp past. Twijfelt u? Dan helpen onze stylisten u!

Bij Eigenstijl Wonen heeft u de keuze uit:

 

Lampenkappen koopt u bij Eigenstijl Wonen

Er zijn behalve de ruime keus aan lampenkappen nog een paar voordelen om bij Eigenstijl wonen te winkelen. Onze woonwinkel ligt midden in het land, dus is voor iedereen goed bereikbaar. U krijgt deskundig advies en begeleiding bij uw aankoop. Met ons enorme en diverse aanbod aan stijlvolle lampenkappen kunnen we ons een echte lampenkappen winkel noemen!

Bestelt u een lampenkap via onze webshop, dan geldt dat als u vóór 14.00 uur bestelt, u de kap de volgende dag al in huis hebt.