Lampenkappen

Een lampenkap geeft de lampenvoet zijn allure. Zonder kap zijn veel lampen alleen maar… lampen. Eigenstijl wonen is gespecialiseerd in verlichting en heeft een grote collectie aan lampenkappen in huis. Het mooie van een lampenkap is dat u die zo vaak kunt wisselen als u maar wilt. Zo creëert u altijd de juiste sfeer in huis, zonder daar een nieuwe lamp voor te hoeven kopen.

Lees meer

Lampenkappen in alle vormen en kleuren

Er zijn vele vormen lampenkappen: cilindervormige, rechthoekige, vierkante en ovale. Landelijk van uitstraling, klassiek of juist heel modern. We hebben lampenkappen voor ieder interieur. Ook de kleur is belangrijk voor een kap. Kiest u voor dezelfde tint als de rest van uw interieur, of juist een contrasterende kleur? Voor effen of met een patroontje, met een ruit of met strepen?

Voor het materiaal geldt ook dat er allerlei mogelijkheden zijn: stof, glas, metaal, hout, kunststof. Niets weerhoudt u ervan om bijvoorbeeld ’s zomers een glazen kap op uw lamp te zetten, met een wat lager wattage, en ’s winters een stoffen, om meer warmte uit te stralen.

 

Elke ruimte zijn eigen sfeer

Een lamp in de slaapkamer heeft een andere functie dan die in de zithoek. Dus verschillen ook de lampenkappen. Bij het zachte licht dat onder een kap vandaan straalt in een hoek in de slaapkamer valt moeilijk te lezen. Daar is toch echt helder licht voor nodig, dus de lampenkap in de zithoek straalt dat heldere licht uit.

Het is soms heel moeilijk om een keuze te maken uit lampenkappen. Er zijn er zo véél… Gelukkig kunt u zich bij ons laten adviseren door stylisten die precies aanvoelen wat u zoekt. U oriënteert zich misschien eerst op onze website en komt dan in onze woonwinkel kijken om een keuze te maken. Alle voorbeelden en al onze stalenmappen liggen voor u klaar. Zo kiest u in alle rust de voor u perfecte lampenkap.

 

Lampenkappen in alle soorten en maten

Omdat de lampenkap voor een groot deel de uitstraling van uw lamp bepaalt hebben wij voor u een zorgvuldig geselecteerde collectie samengesteld. Zo weet u zeker dat u de juiste vorm en stijl lampenkap vindt die perfect bij u lamp past. Twijfelt u? Dan helpen onze stylisten u!

Bij Eigenstijl Wonen heeft u de keuze uit:

Lampenkappen koopt u bij Eigenstijl Wonen

Er zijn behalve de ruime keus aan lampenkappen nog een paar voordelen om bij Eigenstijl wonen te winkelen. Onze woonwinkel ligt midden in het land, dus is voor iedereen goed bereikbaar. U krijgt deskundig advies en begeleiding bij uw aankoop.

Bestelt u een lampenkap via onze webshop, dan geldt dat als u vóór 14.00 uur bestelt, u de kap de volgende dag al in huis hebt.