PTMD lampen

Bent u op zoek naar mooie, originele verlichting voor uw interieur en houdt u wel van industrieel, robuust of juist decoratief? Neem dan eens een kijkje bij de lampen van PTMD. Deze lampen zijn trendy, stoer en uniek. 

Lees meer

Van chique kroonluchters tot robuuste hanglampen: PTMD lampen biedt het allemaal

Bent u op zoek naar een chique kroonluchter voor boven uw eettafel of in de woonkamer? Kies dan voor een prachtige kroonluchter met kralen, verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. Deze lamp past prachtig in een wat chiquere, decoratief interieur. Bent u juist op zoek naar die robuuste, industriële look? Dan is de hanglamp Denver, bestaande uit een groot open metalen frame en lichte kleur echt iets voor u! Heeft uw interieur een warme, landelijke uitstraling? Kies dan voor de klassieke hanglamp met bronzen kap en gouden bovenstuk. Of kies voor de hanging lamp strokes; een funky lamp met leren stroken.

 

Over de lampen van PTMD

Met een grenzeloze liefde voor vernieuwing en vakmanschap reist PTMD sinds 1992 de hele wereld over om producten met een uniek karakter te creëren. Passie en vakmanschap vormen het kloppend hart van deze collectie. Door de unieke samenwerking van creatieve kunstenaars, vakkundige producenten en een netwerk van gepassioneerde detaillisten, brengt PTMD steeds weer een verrassende collectie verlichting op de markt. 

Kortom, PTMD is een interieurmerk dat de kloof overbrugt tussen design, vakmanschap en betaalbare luxe. Hun missie? Een interieur vol warmte, comfort en welzijn creëren voor al hun klanten.

 

De exclusieve PTMD lampen vindt u bij Eigenstijl Wonen

Alle lampen van PTMD zijn echte eyecatchers. Bij Eigenstijl Wonen vindt u een grote collectie lampen van PTMD. Er zijn nog meer goede redenen om uw lampen van PTMD bij Eigenstijl Wonen te kopen:

  • In onze showroom in Barneveld kunt u in het echt zien hoe de lampen van PTMD eruit zien zodat u goed kunt inschatten of ze in uw woning passen.
  • U kunt uw lampen van PTMD bij ons afhalen in Barneveld of bij u thuis laten bezorgen. Let op: voor sommige lampen geldt dat ze te kwetsbaar zijn om te laten bezorgen. Dit staat aangegeven bij de desbetreffende lamp.
  • Als u online bij ons bestelt voor 14.00 uur, dan heeft u het de volgende dag al in huis.
  • Klanten beoordelen onze service met een 9,7!