Landelijke lampenkappen

Landelijke lampen en lampenkappen zetten de toon voor de hele kamer of ruimte. Bij “landelijk” denkt u misschien direct aan “gemoedelijk”, “vroeger thuis”, “geen poeha”. En dat is precies wat de landelijke lampenkap wil suggereren. Die past niet in een modern kantoor, maar wel in de woonkeuken, de woonkamer of een grote vestibule.

Lees meer

Landelijke lampenkappen combineert u het beste met een voet, poot of pendel in dezelfde stijl. En die zijn er volop, bij Eigenstijl Wonen. U kunt bij ons de perfectie combinatie samenstellen, waarbij u wordt geassisteerd door een van onze interieurstylisten.

 

Landelijke lampenkap als blikvanger

Een lampenkap met landelijk karakter is er in allerlei materialen, inclusief glas, riet, draad, hout en metaal. Materiaal is belangrijk voor een lampenkap, maar de kleur is natuurlijk ook heel belangrijk. Die moet passen in wat u in de kamer heeft staan, of… juist heel contrasterend zijn om zo een echte blikvanger te worden.

U kunt er ook voor kiezen de sfeer van de lampenkap aan te passen aan zomer of winter, waardoor uw landelijke lampenkap u steeds weer in de juiste stemming brengt. Gelukkig heeft Eigenstijl Wonen ervaren interieurstylisten die u kunnen helpen met het maken van een keuze uit ons ruime aanbod.

In onze webshop kunt u alvast eens rondneuzen om te kijken welke stijl of welk materiaal bij u past. Voor de een betekent landelijk iets anders dan voor de ander. Wat dat betreft zit u goed bij Eigenstijl Wonen, want wij hebben voor al die uiteenlopende smaken volop mogelijkheden.

 

Landelijke lampenkap met de hand gemaakt

Misschien wil u zich gewoon laten verrassen door alle lampen in onze woonwinkel in Barneveld. Zonder eerst op internet te hebben rondgekeken. Loop dan gerust eens rond in onze winkel en neem alle indrukken in u op. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Al onze lampenkappen worden met de hand gemaakt door onze “kappenman”. Hij vertaalt uw wensen heel precies, zodat u een uniek product krijgt geleverd. Dat geldt overigens voor al onze interieurproducten: ze zijn uniek en van hoge kwaliteit.

Eigenstijl Wonen heeft nog een paar voordelen voor u. We zitten midden in het land. Achteraf betalen is geen probleem, dus u loopt geen risico. U kunt bij ons terecht voor uw hele interieur, maar ook voor een enkel product. En wie online in onze webshop vóór 14.00 uur een bestelling plaatst, heeft die de volgende dag al in huis.