Vloerkleden

Van uw huis een thuis maken? Dan heeft u sfeermakers nodig. Het ultieme wapen? Een vloerkleed! Hiermee maakt u uw zitruimte in een handomdraai persoonlijk, warm en gezellig. Met een vloerkleed onder uw bankstel wordt uw zithoek een mooi geheel en dat straalt rust en eenheid uit.

Lees meer

Met de vloerkleden van Eigenstijl Wonen kunt u alle kanten op. Duik snel in ons assortiment en raak geïnspireerd door alle verschillende soorten, kleuren en maten vloerkleden die we te bieden hebben. Let op: het assortiment puilt uit van kwalitatief hoogstaande vloerkleden van verschillende topmerken. Een keuze maken valt niet mee!

 

Een gevoel van luxe met vloerkleden

Waar moet u op letten als u op jacht bent naar het perfecte vloerkleed? Goede vloerkleden gaan volledig op in de rest van uw interieur. Als er een ligt, merkt uw oog het niet direct op. Maar als het kleed weg is, dan is de ruimte ineens leeg en kaal. Zeg nu zelf: wat is er fijner dan met uw blote voeten op een heerlijk zachte ondergrond te staan? Wanneer u uit uw warme bed stapt direct een warme ondergrond te voelen… Dat gevoel van luxe creëert u heel makkelijk door voor een hoogpolig vloerkleed te kiezen.

Welk interieur u ook heeft, er is altijd een kleed dat perfect bij uw woonstijl past. Het grootste voordeel van vloerkleden is dat ze zacht zijn en voor extra comfort zorgen. Daarnaast dempt een vloerkleed het geluid. Is uw woon- of slaapkamer groot en gehorig? Met een mooi tapijt lost u dat eenvoudig op.

 

Bij Eigenstijl Wonen shopt u de mooiste vloerkleden

Maak van uw zithoek een mooi geheel met een vloerkleed! Of ga voor extra comfort met een vloerkleed onder uw bed. Dat is nog eens fijn wakker worden! Bekijk snel de collectie vloerkleden bij Eigenstijl Wonen.

Daarnaast profiteert u bij ons van onderstaande voordelen:

  • Bestel voor 14.00 uur, zodat u uw favoriete vloerkleed de volgende dag al in huis heeft. 
  • U kunt uw vloerkleed ook zelf ophalen in Barneveld. 
  • Breng een bezoek aan onze showroom in Barneveld om de hele collectie in het echt te bekijken en te ervaren. 
  • Betaal gemakkelijk achteraf. U loopt hierdoor geen enkel risico.

Ziet u uw favoriete vloerkleed op onze website? Bezoek dan onze showroom om eerst even een kijkje te nemen. Geen tijd of mogelijkheid om langs te komen? Bekijk onze collectie dan in onze webshop en bestel het vloerkleed eenvoudig online.