Kruiken

Onze oude kruiken hebben een doorleefde uitstraling, en iedere kruik heeft een eigen verhaal. Bent u op zoek naar een uniek accessoire voor de aankleding van uw interieur? Houdt u van de sobere details uit de landelijke en industriële woonstijl? Ontdek dan de collectie oude kruiken van Eigenstijl Wonen. Gegarandeerd dat er een mooi exemplaar voor u tussen zit.

Lees meer
Geen producten gevonden...

Oude verfresten die u nog op de kruiken ziet, of kleine stukjes die zijn afgebroken: dat zijn de unieke elementen voor een rustige inrichting. De oude kruiken komen meestal uit India, Nepal of China, waar ze gebruikt werden als water- of melkkruiken. Hoe geweldig is het om zo’n karakteristiek item in huis te hebben? Maak uw interieur authentiek door er oude kruiken aan toe te voegen.

 

Zo gebruikt u oude kruiken

Heeft u wat stylingtips nodig, omdat u niet precies weet hoe u de oude kruiken mooi neerzet? Het is verrassend om een oneven aantal kruiken van verschillende formaten in een groepje bij elkaar te plaatsen. Als ze dezelfde kleurtinten hebben of van hetzelfde materiaal zijn gemaakt, is het een mooi geheel. Of kies voor één grote oude kruik en plaats er een mooie tak in.

Met oude kruiken wordt die saaie hal ineens een oase van rust en sfeer. De kruiken staan ook geweldig op een bijzettafel. Of plaats de kruik bij een mooie staande lamp voor een nog groter wow-effect. Eén ding is zeker: met de robuuste oude kruiken van Eigenstijl Wonen wordt uw inrichting in een handomdraai stoer en harmonieus.

 

Kom voor oude kruiken naar Eigenstijl Wonen

Kan uw huis nog wel wat extra sfeer gebruiken? En houdt u wel van accessoires met een eigen ontstaansgeschiedenis? Ga dan op zoek naar uw favoriet en shop uw oude kruiken bij Eigenstijl Wonen.

Bij ons profiteert u altijd van onderstaande voordelen: 

  • Onze woonwinkel ligt op een centrale locatie in Midden-Nederland. We zijn hierdoor voor iedereen goed bereikbaar. 
  • Bestelt u voor 14.00 uur? Dan ontvangt u uw oude kruik de volgende dag al in huis! 
  • Onze interieurstylisten geven u graag advies over de mooiste oude kruiken voor uw interieur en de manier waarop u woonaccessoires het beste kunt combineren. 
  • Achteraf betalen is mogelijk. U loopt hierdoor geen enkel risico.

Ziet u een mooie oude kruik op de website, maar wilt u eerst even zien of het de beste keuze is? Bezoek dan onze showroom om het assortiment in het echt te bekijken. Lukt het u toch niet om langs te komen? Bekijk onze collectie dan in onze webshop en bestel eenvoudig online.