PTMD

U herkent het merk PTMD direct aan de stoere, sobere en sfeervolle elementen die terugkomen in alle producten. PTMD maakt stijlvolle lampen, potten, wanddecoratie, meubels en accessoires. Door de natuurlijke kleurstelling en kleuren die elkaar complementeren, geeft u uw interieur karakter en bewaart u de rust.

Lees meer

De ontwerpers van PTMD kiezen voor robuuste materialen, zoals steen, metaal en hout. Materialen die u ook terugvindt in de natuur. Want natuurlijke materialen zorgen voor rust en eenheid in uw interieur. Bent u op zoek naar iets bijzonders voor bij u in huis of naar een mooi item om cadeau te geven? Alle accessoires hebben een authentiek verhaal en een eigen ontstaansgeschiedenis, waardoor ieder interieur een verhaal en meer allure krijgt. Bovendien zijn alle meubels met de grootste zorg ontworpen en in elkaar gezet.

 

PTMD: tijdloze elegantie

Het is lastig kiezen uit al die mooie schalen, potten, vazen, windlichten, kaarsen, kandelaars, lampen en meubels. Van de collectie PTMD wordt u een beetje hebberig. Gelukkig combineren de verschillende items prima met elkaar en straalt uw huis met PTMD accessoires een luxe sfeer en een tijdloze elegantie uit. Het design van PTMD staat prachtig in een klassiek, landelijk, maar ook stoer interieur.

Vakmanschap en passie: dat ziet u terug in alle producten van PTMD. Altijd al dat wow-effect willen creëren in uw interieur? Met de unieke accessoires en meubels van PTMD geeft u uw huis karakter. Voeg een vleugje romantiek toe met mooie vazen en robuuste meubels. De collectie van PTMD is te koop bij Eigenstijl Wonen, zowel online als in de winkel in Barneveld.

 

PTMD shopt u bij Eigenstijl Wonen

Wilt u een interieur met meer allure en karakter? Ga dan op zoek naar authentieke accessoires en meubels en ontdek de collectie van PTMD. Bekijk het volledige aanbod en shop uw favoriet bij Eigenstijl Wonen. Dan profiteert u van onderstaande voordelen:

  • U vindt onze woonwinkel in Midden-Nederland. De centrale locatie zorgt ervoor dat we makkelijk te bereiken zijn.
  • Shopt u een PTMD meubel? Voor al onze meubels geldt dat we ze graag bij u thuis in elkaar zetten. Heeft u er zelf geen tijd voor of bent u niet zo handig, maak dan gebruik van onze montageservice.
  • Bestelt u voor 14.00 uur? Dan heeft u de items de volgende dag al in huis.
  • Achteraf betalen is mogelijk. U loopt hierdoor geen enkel risico.

Heeft u in onze webshop een aantal mooie producten van PTMD gespot, maar wilt u weten hoe ze er in het echt uitziet? Kom dan gerust eens langs in onze winkel in Barneveld. Onze interieurstylisten helpen u graag bij het uitzoeken van de beste combinaties.