Plafondspots

Bent u op zoek naar goede basisverlichting voor in de keuken, de gang of de badkamer? Of zoekt u nog verlichting om een heerlijke leeshoek in de woonkamer te creëren? Dan zijn plafondspots een uitstekende keuze. En als u nu denkt: “Maar daar heb ik geen verlaagd plafond, dus hoe bevestig ik die dan?”. Dan vertellen we u graag dat plafondspots echt niet altijd inbouwspots hoeven te zijn.

Lees meer

Plafondspots kunt u in uw plafond laten inbouwen, maar eigenlijk spreken we dan van inbouwspots. Bij plafondspots bevestigt u de spots op het plafond - we hebben het dan over de opbouwspots - waardoor het geen enkel probleem is dat u geen verlaagd plafond heeft. En doordat de meeste plafondspots een slanke vormgeving hebben, doen ze wat betreft design niets onder voor inbouwspots.

 

Subtiele verlichting

Plafondspots zijn dus kleine, subtiele verlichtingspunten die perfect passen boven een kookeiland of aanrecht, in de hal of in de badkamer. Zeker als het kookeiland zich dicht bij de eettafel bevindt, zijn plafondspots een goede keuze. Boven de eettafel hangt waarschijnlijk al een mooie hanglamp. Als u dan ook nog een hanglamp boven het kookeiland hangt, kan het te druk worden in uw interieur.

Plafondspots zijn ook ideaal voor het creëren van een lekkere leeshoek in de woonkamer. U hangt ze boven die heerlijke relaxstoel en heeft zo altijd voldoende licht om een boek of de krant bij te lezen. De meeste plafondspots zijn dimbaar. Daardoor kunt u spelen met de hoeveelheid licht. Het kan fijn zijn om de spots boven uw kookeiland ‘s avonds altijd subtiel te laten branden, zodat u vanaf de bank niet naar een donkere ruimte kijkt.

 

Zwarte en witte plafondspots

Plafondspots zijn in veel kleuren te verkrijgen. Maar zwarte plafondspots en witte plafondspots zijn toch wel onze favorieten. Elegant en multifunctioneel. Zwarte plafondspots vallen op zonder storend te zijn. Ze zijn er en ze mogen er zijn. Witte plafondspots kunnen opgaan in hun omgeving, of juist het nodige contrast verschaffen. Kies de kleur die bij jouw interieur past.

 

De mooiste plafondspots vindt u bij Eigenstijl Wonen

Bij Eigenstijl Wonen hebben we een uitgebreide collectie plafondspots voor elke ruimte in uw huis. We verkopen plafondspots met 1, 2, 3 of meer spotjes. Het is net hoeveel licht u in een bepaalde ruimte nodig heeft. Koopt u uw plafondspot bij ons, dan profiteert u van onderstaande voordelen:

  • Onze showroom vindt u op een centrale locatie in Midden-Nederland. Breng gerust eens een bezoek om onze plafondspots in het echt te bekijken.
  • U kunt uw plafondspot bij ons ophalen in Barneveld of we kunnen hem bij u thuis bezorgen.
  • Achteraf betalen is mogelijk. Zo loopt u geen enkel risico.
  • Bestelt u voor 14.00 uur? Dan heeft u uw nieuwe spotjes morgen al in huis!

Heeft u een mooie plafondspot voor in keuken of woonkamer op het oog? Kom dan gerust eens bij ons langs of bestel uw favoriet in onze webshop. Dan heeft u binnenkort al voldoende licht in huis om bij te koken of comfortabel een boek te lezen.