Kasten

Kasten heeft u nooit genoeg. Gebruik een kast om uw spullen in op te bergen of juist om ze in of op tentoon te stellen. Laat de inhoud schitteren achter deurtjes met glazen panelen of kies voor een dichte kast, zodat niemand ziet wat u erin opbergt. Waarvoor u de kast ook gebruikt, bij Eigenstijl Wonen vindt u zonder twijfel de kast die u zoekt.

Lees meer

Kinderspeelgoed, poststukken, beeldjes of foto’s: kasten zijn verzamelplaatsen voor de meest uiteenlopende spullen. Net zoals alle verschillende spullen die u erin opbergt, zijn er ook veel verschillende typen kasten. Wat dacht u bijvoorbeeld van tv-kasten, vitrinekasten, dressoirs, buffetkasten en boekenkasten? Bovendien kunt u kiezen uit kasten met lades of deurtjes en voor hoge of lage kasten. Voor welke kast u ook gaat, er is er altijd een die bij uw interieur past.

 

Kasten voor iedere ruimte in huis

In de woonkamer trekt u uw favoriete boek uit de boekenkast voor een ontspannen middag lezen in een comfortabele fauteuil. En de buffetkast in de keuken is de thuishaven van al het luxe servies, dat u enkel voor speciale gelegenheden gebruikt. Het nachtlampje op het nachtkastje in de slaapkamer knipt u ‘s avonds nog even aan en in de lade legt u uw bril veilig weg.

Waar in huis u de kast plaatst, is bepalend voor het type kast en zeker ook voor zijn inrichting. Bij Eigenstijl Wonen hebben we een ruim aanbod kasten, voor iedere toepassing en met ruime opbergmogelijkheden. Heeft u graag dat er iemand met u meekijkt, vraag onze interieurstylisten dan gerust om advies.

 

Uw mooiste kasten koopt u bij Eigenstijl Wonen

Heeft u een mooie kast gevonden? Koop deze dan bij Eigenstijl Wonen en profiteer bovendien van de volgende voordelen: 

  • Onze woonwinkel vindt u op een centrale locatie in Midden-Nederland. Kom gerust eens bij ons langs om de kast in het echt te bekijken. 
  • Zoekt u nog andere items voor uw interieur, zoals meubels of woondecoratie? Bij Eigenstijl Wonen kunt u voor uw hele interieur inspiratie opdoen en de mooiste items vinden. 
  • Haal uw kast zelf op in onze winkel in Barneveld of laat hem eenvoudig thuis bezorgen. 
  • Bestel uw kast op werkdagen voor 14.00 uur. Dan kunt u morgen al beginnen met inruimen.

Bent u benieuwd welke indeling of kast favoriet is bij onze interieurstylisten of wilt u zelf ervaren welke kasthoogte voor u prettig is? Kom gerust eens langs in onze winkel in Barneveld. Wij helpen u daar graag verder!