Woodwick

Woodwick is een Amerikaans merk met een missie: het leven van klanten verrijken met unieke huisparfums van de beste kwaliteit. Sinds 2006 biedt Woodwick een onderscheidende, fraai vormgegeven geurkaars met een houten lont van gepatenteerd design. Door het houten lont, hoort u een knapperend geluid wanneer de kaars brandt. Zo is het een klein beetje alsof u voor een haardvuur zit.

Lees meer

Woodwick biedt een breed assortiment met verschillende geuren in stijlvolle zandloper- en ellipsvormige kaarsen, met daarop een houten deksel. Die legt u op de kaars als deze niet brandt. Dat maakt de Woodwick kaars direct ook een aantrekkelijk accessoire. Verwen uw zintuigen met deze stijlvolle geurkaarsen!

 

Maak van uw huis een thuis met Woodwick

Dankzij de combinatie van vakmanschap en de modernste technieken, is iedere kaars van Woodwick een bron van aangename geuren en zacht knisperende geluiden. Dat komt door het gebruik van sojawas, de natuurhouten lont en de authentieke geuren. Iedere kaars ziet er elegant en luxueus uit. Het aantal branduren loopt uiteen van 20 uur voor het kleinste en 50 uur voor het grootste model. Uw huis voelt pas als thuis met een geurkaars van Woodwick. Benieuwd naar de verschillende geuren en vormen van de parfumkaarsen van Woodwick? Of zoekt u een mooi accessoire voor op uw salon-, bijzet-, of eetkamertafel? Met Woodwick stemt u uw ruimte helemaal op uw persoonlijke voorkeur af. Gaat u voor de zachte geur van lavendel? Of kiest u voor subtiel met vanille? Ontdek de collectie van Woodwick bij Eigenstijl Wonen.

 

Voor Woodwick moet u bij Eigenstijl Wonen zijn

Uw huis voelt pas als thuis als het er ruikt naar uw favoriete geur. Snuffel gauw door de collectie en bestel uw favoriete Woodwick kaarsen bij Eigenstijl Wonen.

Bij ons profiteert u altijd van onderstaande voordelen:

  • Onze showroom vindt u op een centrale locatie in Midden-Nederland. Breng gerust eens een bezoek om de geurkaarsen van Woodwick om in het echt te ontdekken welke geur het beste bij u past.
  • We verkopen alleen unieke producten. De bijzondere huisparfums van Woodwick zijn daar zeker geen uitzondering op.
  • Bestelt u voor 14.00 uur? Dan ontvangt u uw Woodwick kaarsen al de volgende dag in huis.
  • Achteraf betalen is mogelijk. U loopt hierdoor geen enkel risico.

Heeft u uw favoriete geurkaars van Woodwick op de website gezien, maar wilt u eerst even ruiken of het de beste keuze is? Bezoek dan onze showroom om het assortiment te bekijken. Of bestel online en laat de geur een verrassing zijn!