Industriële lampen

Wat is dat toch met industriële lampen? Waarom zijn die opeens zo populair? Zou dat iets te maken hebben met de hang naar vroeger, toen alles nog overzichtelijk en bekend was? Tot zelfs voorspelbaar aan toe? Dat zou best een kunnen. Industriële lampen zijn wat dat betreft op en top retro.

Lees meer

Er was eens… er was eens een tijd dat er nog niet overal elektrisch licht was. In de fabriek hingen toen grote, zware lampen aan balken of kettingen, met daarin gaslampen. Ver van de arbeiders vandaan, want ongelukken met gaslicht kon je beter vermijden. Die grote kanjers van toen zijn vandaag de dag weer helemaal in. Zij het in iets kleiner formaat. Industriële verlichting ademt iets authentieks uit. Het is robuust, eerlijk en stoer.

 

Allerlei soorten industriële lampen

Of u nu op zoek bent naar een industriële kroonluchter als blikvanger aan uw plafond, of een stoere industriële leeslamp voor in uw leeshoek, u vindt het bij Eigenstijl Wonen.

 

Industriële lampen zijn functioneel

Industriële lampen zijn er in alle soorten en maten. En in allerlei materialen en kleuren. Zwart en zilver metaal komen vaak voor, maar hout doet het ook goed. Bij industriële verlichting staat functionaliteit voorop. Spots, al dan niet aan de muur, het plafond of op een stoere poot of statief, zien we volop. Net als grote metalen hanglampen voor boven de eettafel. Het type scheepslamp of stallantaarn komt ook voor.

Het interieur waarin industriële lampen het goed doen, is ietwat sober van aard. Onbewerkte materialen, strakke lijnen en grove muren. Geen leuke hebbedingetjes, alles functioneel, maar toch gezellig om in te wonen. Aardse kleuren en natuurlijke materialen, daar passen industriële lampen goed bij. Ze mogen dan herinneringen aan vroeger oproepen, ze zijn natuurlijk wel gemaakt volgens de meest actuele richtlijnen voor verlichting.

 

Industriële lampen in onze woonwinkel

Als u onze woonwinkel midden in het land bezoekt, kunt u met eigen ogen zien hoe mooi industriële lampen zijn. Kijk hoe de verlichting meubels doet uitkomen en stel u voor hoe dat er in uw eigen interieur uit zou zien. Onze interieurstylisten helpen u graag ontdekken wat voor u een goede lamp zou zijn, en hoe die in uw interieur zou passen. Er valt nogal wat te kiezen bij ons, want wij zijn specialist in verlichting, dus ons assortiment is erg groot.

Winkelen bij Eigenstijl Wonen is een feest. U doet in onze winkel en op onze webshop allerlei ideeën op. Lukt het u niet om de door u gekozen lamp zelf op te hangen? Dan doen wij dat voor u. Koopt u een lamp in onze webshop? Dan heeft u de verlichting in een mum van tijd in huis. Als u voor 14.00 uur bestelt, bezorgen we de volgende dag al bij u thuis!