Woodwick sale

Lucky you! De Woodwick sale bij Eigenstijl Wonen is weer begonnen. Sinds 2006 biedt Woodwick onderscheidende, fraai vormgegeven geurkaarsen met een houten lont van een gepatenteerd design. Door het houten lont, hoort u een knapperend geluid wanneer de kaars brandt. Zo is het een klein beetje alsof u voor een haardvuur zit. De missie van het Amerikaanse merk Woodwick is helder: het leven van klanten verrijken met unieke huisparfums van de beste kwaliteit.

Lees meer
Geen producten gevonden...

Verwen uw zintuigen met de stijlvolle geurkaarsen in de Woodwick sale. Het assortiment bestaat uit verschillende geuren in stijlvolle zandloper- en ellipsvormige kaarsen, met daarop een houten deksel. Die legt u op de kaars als deze niet brandt. Dat maakt de Woodwick kaars direct ook een aantrekkelijk accessoire. Geniet nu van extra voordeel en shop de kaarsen van Woodwick met korting!

 

Met de Woodwick sale ruikt uw huis heerlijk

Benieuwd naar de verschillende geuren en vormen van de parfumkaarsen in de Woodwick sale? Gegarandeerd een fantastisch accessoire voor op uw salon-, bijzet-, of eetkamertafel? Met Woodwick kaarsen stemt u uw ruimte helemaal op uw persoonlijke voorkeur af. Ga voor de zachte geur van lavendel of kies voor kruidig met kaneel. Ontdek de collectie van Woodwick bij Eigenstijl Wonen, nu in de uitverkoop!

Iedere kaars van Woodwick is een bron van aangename geuren en zacht knisperende geluiden. Dat komt door het gebruik van sojawas, de natuurhouten lont en de authentieke geuren. Het aantal branduren loopt uiteen van 20 uur voor het kleinste tot 50 uur voor het grootste model. Uw huis voelt pas als thuis met een geurkaars van Woodwick.

 

Voor Woodwick sale moet u bij Eigenstijl Wonen zijn

Uw huis voelt pas als thuis wanneer het er naar uw favoriete geur ruikt. Snuffel uw weg door de sale en bestel uw favoriete Woodwick kaarsen bij Eigenstijl Wonen.

Bij ons profiteert u dan van onderstaande voordelen: 

  • Bestel voor 14.00 uur en ontvang uw Woodwick kaarsen al de volgende dag in huis. 
  • Kom naar onze showroom in Barneveld en ontdek welke geur u het lekkerst vindt ruiken. 
  • Bij Eigenstijl Wonen verkopen we ook nog tal van andere woonaccesoires. Ontdek welke goed bij uw kaarsen passen. 
  • U kunt uw items zelf ophalen in Barneveld of bij u thuis laten bezorgen. 
  • Achteraf betalen is mogelijk. U loopt hierdoor geen enkel risico.

Heeft u uw favoriete geurkaars van Woodwick in de sale op de website gezien? Bestel dan snel online! Liever het hele assortiment in het echt bekijken? Kom dan gerust eens langs in onze showroom en laat onze interieurstylisten u meer vertellen!