Haans lifestyle

Vol liefde en passie voor natuurlijke materialen, handwerk en detail heeft Haans Lifestyle een verrassend assortiment aan woonaccessoires neergezet. Deze collectie is eigentijds en stijlvol en het brengt sfeer en warmte aan in iedere woning. Zoals Haans Lifestyle zelf zegt; Haans Lifestyle biedt ruimte voor alle kleuren, mensen en wensen.

Lees meer

De Haans Lifestyle collectie bestaat uit woonaccessoires, verlichting, zuilen, textiel en meubelen. Meer dan 3.000 artikelen schitteren wereldwijd in veel interieurs. De collectie staat voor aandacht en zorgvuldigheid. De liefde voor kleuren en materialen zie je tot in de kleinste details terugkomen. 


Initials in uw woning

Sinds 2019 brengt Haans Lifestyle de collectie uit onder de merknaam ‘Initials’. Niet alleen in Nederland zijn we dol op deze artikelen, wereldwijd wordt de collectie in meer dan 30 landen verkocht. 


De natuur als inspiratiebron

Haans Lifestyle heeft een vergaande passie voor natuurlijk materiaal, handwerk en vakmanschap. Al jarenlang is Haans Lifestyle aanbieder van een compleet assortiment woonaccessoires voor ieder interieur. Denk aan woontextiel, verlichting en windlichten. Haans Lifestyle inspireert en combineert met de natuur als inspiratiebron.


Voor Haans Lifestyle moet u bij Eigenstijl Wonen zijn

De natuur ook als inspiratiebron van uw woning? Dan is het tijd voor de woonaccessoires of andere producten van Haans Lifestyle. Bekijk snel de unieke collectie van het merk Haans Lifestyle bij Eigenstijl Wonen.


U profiteert bij Eigenstijl Wonen van onderstaande voordelen:

  • Bestelt u vóór 14.00 uur in onze webshop, dan heeft u uw aankoop de volgende dag al in huis.
  • Achteraf betalen is mogelijk, u loopt hierdoor geen enkel risico.
  • Breng een bezoek aan onze showroom in Barneveld om de collectie in het echt te zien en te voelen.
  • U kunt uw items zelf ophalen in Barneveld of bij u thuis laten bezorgen.

Mooie Haans Lifestyle producten gezien? In onze showroom in Barneveld kunt u ze in het echt bewonderen. Lukt het niet om langs te komen? Bekijk dan de collectie online.