Potten

Een mooie pot is een waardevolle aanvulling op uw interieur. Meestal schaft u een pot aan vanwege een plant, maar wist u dat een paar lege potten bij elkaar op de vensterbank ook prachtig staan? Kies bijvoorbeeld voor een grote, stoere plantenpot en plaats er een grove tak in. Of plaats een paar exemplaren van verschillende groottes bij elkaar. Mix and match en leef u uit!

Lees meer

Bent u wel fan van mooie, groene kamerplanten? Dat is maar goed ook, want de botanische trend blijft voorlopig nog wel even bestaan en planten in huis zijn gezond! Ga voor exotisch en combineer verschillende soorten planten, maar gebruik voor alle planten potten van dezelfde kleur of hetzelfde materiaal. Zo maakt u van uw kleine jungle toch een harmonisch geheel.

 

Maak een statement met potten

Welke kleuren hebben uw sierkussens en schilderijen? Stem uw potten daarop af en creëer eenheid en rust. Met lichte pastelkleuren gaat u voor modern en fris. Met een pot van steen kiest u voor een stoer en sober interieur. Ga voor riet als u van vintage of retro houdt. Die hoek met fauteuil en leeslamp is pas echt af wanneer er een gezellige plant met pot naast staat, nietwaar?

U haalt de natuur in huis met wat gezellige kamerplanten. Wat extra zuurstof in de ruimte is nooit weg. Een mooie pot voor bij die groene plant mag dus zeker niet ontbreken! Met potten maakt u een statement en tovert u iedere ruimte om van saai naar levendig. Eigenstijl Wonen biedt ook plantenpotten voor buiten, waarmee u de tuin dezelfde look en feel geeft als uw interieur.

 

Potten shopt u bij Eigenstijl Wonen

Tijd om uw interieur te vernieuwen? Een paar mooie nieuwe potten doen wonderen! Vind uw favoriete potten bij Eigenstijl Wonen.

Daarnaast profiteert u bij ons van onderstaande voordelen:

  • Bestel voor 14.00 uur en ontvang uw pot de volgende dag al in huis!
  • Kom naar onze showroom in Barneveld en bekijk de collectie bloempotten in het echt.
  • U kunt uw items zelf ophalen in Barneveld of bij u thuis laten bezorgen.
  • Achteraf betalen is mogelijk. Wel zo gemakkelijk en u loopt geen enkel risico.

Een mooie pot gezien op onze website, maar wilt u zeker weten dat het uw favoriet is voordat u bestelt? Kom dan langs in onze showroom in Barneveld om het assortiment in het echt te bekijken. Geen tijd of mogelijkheid om langs te komen? Dan kunt u ook eenvoudig online bestellen in onze webshop.