Meubelonderhoud

Uw meubels verdienen het om goed onderhouden te worden! Het is belangrijk dat u hierbij de juiste onderhoudsproducten gebruikt. Bij Eigenstijl Wonen bieden wij verschillende meubelonderhoud producten aan om uw meubels goed te beschermen. Verleng de levensduur van uw meubels met meubelonderhoud.

Lees meer
Geen producten gevonden...

Om extra lang te kunnen genieten van uw nieuwe meubels is onderhoud belangrijk. Eigenstijl Wonen biedt Oranje onderhoudsmiddelen voor uw meubels aan om uw meubels te beschermen tegen vlekken en vuil van buitenaf. Zo bieden wij een textielbeschermer aan van Oranje die alle soorten textiel optimaal beschermt tegen ongelukken op basis van water, olie of vet. Deze textielbeschermer maakt stoffen bekleding vlekwerend en waterafstotend, maar is ook geschikt voor leren meubels.

 

Meubelonderhoud gebruikte meubels

Ook voor uw gebruikte meubels is meubelonderhoud geschikt. Door de jaren heen worden meubels blootgesteld aan dagelijks gebruik waarbij vlekken en krassen onoverkomelijk zijn. Met het meubelonderhoud Van Eigenstijl Wonen laat u uw gebruikte meubels weer als nieuw stralen. Hierdoor kunnen uw gebruikte meubels nog jarenlang mee. 

Wilt u graag advies ontvangen over het onderhouden van uw meubels? Onze medewerkers van Eigenstijl Wonen helpen u graag om het beste uit uw meubels te halen.

 

Shop meubelonderhoud bij Eigenstijl Wonen

Wilt u langdurig genieten van uw nieuwe meubels? Of de levensduur van uw huidige meubels verlengen? Eigenstijl Wonen heeft een uitgebreide collectie meubelonderhoud. Omdat uw meubels alleen het allerbeste verdienen.

Daarnaast profiteert u bij ons van onderstaande voordelen:

  • Probeer uw favoriete stoelen uit in onze showroom op een centrale locatie in Midden- Nederland.
  • Maak gebruik van onze montageservice, zodat u de stoel niet zelf in elkaar hoeft te zetten.
  • U kunt uw meubelstuk zelf ophalen op onze locatie in Barneveld of bij u thuis laten bezorgen.
  • Voor 14.00 uur besteld? Dan heeft u uw item de volgende dag al in huis.

Wilt u graag advies ontvangen? Bezoek dan onze showroom en laat u informeren door onze medewerkers. U kunt uw meubelonderhoud ook online bestellen, zodat u nog sneller van uw aankoop geniet.