Dressoir

Foto’s van uw dierbaren, stenen en schelpen die u meenam van een verre reis of de afstandsbedieningen voor de televisie. Op een laag opbergmeubel is ruimte voor allerhande spullen. Afhankelijk van de – kleur van de – muur achter het dressoir en de wanddecoratie, vult u het bovenblad van het dressoir met planten of andere spullen of u laat het leeg, om de aandacht op de achterwand te vestigen.

Lees meer

Zoekt u een dressoir voor in de woonkamer of een dressoir om in de slaapkamer te plaatsen? Dit bepaalt voor een belangrijk deel de afmetingen en de keuze voor lades of deurtjes. Kiest u voor een dressoir op pootjes? Dan is er een open ruimte tussen het dressoir en de vloer.

 

Een dressoir voor ieder interieur

Dressoirs zijn er in verschillende ontwerpen. Zeker wanneer u uw dressoir ook als tv-meubel wilt gebruiken, is het fijn als het dressoir een aantal open vakken heeft om uw ontvangers in te plaatsen. U kunt de open ruimtes natuurlijk ook gebruiken om decoratieve items in te zetten. Achter de deurtjes en in de lades bergt u de spullen op die niet iedereen hoeft te zien. Zo ziet uw huis er altijd netjes en opgeruimd uit!

Een dressoir is het pronkstuk van uw interieur. Daarom is het belangrijk dat u hem met zorg uitkiest. Is uw inrichting industrieel, dan past een stoer houten dressoir met stalen poten daar prima in. Wilt u liever een strak en modern dressoir, zonder te veel tierelantijnen? Ook dan hebben wij bij Eigenstijl Wonen het dressoir dat u zoekt.

 

De mooiste dressoirs vindt u bij Eigenstijl Wonen

Eigenstijl Wonen biedt dressoirs in verschillende hoogten en stijlen. Kom gerust eens bij ons langs om ons aanbod te bekijken. Wanneer u uw dressoir bij Eigenstijl Wonen koopt, profiteert u daarnaast ook nog van de volgende voordelen:

  • Eigenstijl Wonen biedt unieke interieuritems. Zo haalt u altijd een bijzonder meubelstuk in huis. 
  • Onze woonwinkel ligt op een centrale locatie in Midden-Nederland. We zijn hierdoor voor iedereen goed bereikbaar. 
  • Wilt u graag dat iemand anders uw meubels in elkaar zet? Geen probleem. Bij Eigenstijl Wonen bieden we een handige montageservice. 
  • Wij leveren het dressoir graag bij u thuis af, maar afhalen in onze woonwinkel in Barneveld is eveneens mogelijk.

Heeft u een mooi dressoir in onze webshop gezien, maar wilt u het dressoir eerst rustig bekijken? Kom dan gerust naar onze showroom in Barneveld. Onze interieurstylisten adviseren u graag over het ideale dressoir voor uw woning.