Sidetable

Een sidetable geeft een interieur allure. Het is een mooie toevoeging voor uw woonkamer of gang en biedt plaats aan een paar mooie decoratieve objecten. Het is als het ware de kroon op het interieur. Maar komt een sidetable altijd en overal goed tot zijn recht? We zien ze vooral veel terugkomen achter de bank in de woonkamer of in een ruime hal of gang waar niemand er tegenaan kan lopen.

Lees meer

Een sidetable geeft rust aan uw interieur, zeker als u het gebruikt om er een paar opvallende en bijzondere woonaccessoires op te zetten. Zet een sidetable daarom nooit te vol, maar houdt het bij een mooie vaas met bloemen, een flinke kaarsenstandaard of een kunstobject. Stuk voor stuk fijne woonaccessoires die uw interieur compleet maken.

 

Sidetable met extra plank

Er zijn ook sidetables met nog een extra plank, hoog of bijna op de grond. Of sidetables met een paar laatjes, wat de meubels nog functioneler maken. Sierlijk vormgegeven, of strak en modern. Van metaal, hout of een combinatie daarvan, met een glasplaat, of zelfs met wieltjes. Elk interieur is anders, dus is er volop keus.

De sidetables die we bij Eigenstijl Wonen in de collectie hebben vindt u in onze webshop, maar u kunt ze ook komen bekijken in onze woonwinkel in het midden van het land. Daar ziet u ze staan in combinatie met andere meubels, dus dat geeft meteen een beter beeld. Winkelen bij ons is voor iedereen een feest. Want naast verschillende unieke interieuritems, staat er altijd een van onze ervaren interieurstylisten voor u klaar.

 

Sidetables die gezien mogen worden

Bij Eigenstijl Wonen vindt u een specifieke selectie sidetables. Sidetables die ook écht iets toevoegen aan uw interieur. Die u niet weg wilt stoppen in een hoekje, maar blikvangers die ook nog eens duurzaam en praktisch zijn. Wat dacht u van een landelijke sidetable om uw inrichting af te maken? Of een robuuste sidetable waar de kwaliteit en ambacht vanaf spat? Houdt u meer van een industriële look? Bekijk dan onze industriële sidetables. Helemaal strak zijn onze stalen sidetables met hun stalen onderdelen.

 

Sidetable achter de bank

Of uw bank nu ver van de muur staat of er (dicht) tegen aan, een sidetable kan hét meubelstuk zijn waarvan u niet wist dat u het nodig had! Staat u bank dicht of tegen de muur? Dan kan een sidetable je de ruimte geven om woonaccessoires neer te zetten. Van vazen tot ornamenten of geurstokjes. Veel moderne woningen hebben geen vensterbanken meer en de sidetable is dan een perfecte vervanger.

Ook als uw bank ver van de muur staat, bijvoorbeeld halverwege de woonkamer, is een sidetable een verademing. Een goede sidetable mag gezien worden. De achterkant van uw bank verdwijnt en u krijgt er een eyecatcher voor in de plaats! Extra opbergruimte én ruimte voor woonaccessoires.

 

Sidetable bij Eigenstijl Wonen

Het is onze missie om u helemaal blij met uw sidetable naar huis te laten gaan. Dus gaan we ervoor om u alle mogelijkheden te laten zien, alle materialen en stijlen. U klopt op, voelt aan, en bekijkt de sidetables eens goed, waarna u vaststelt of uw favoriet erbij zit. Als dat het geval is, en u kunt de sidetable niet zelf vervoeren, bezorgen wij hem bij u thuis. Dat doen we ook als u via de webshop bestelt. Voor 14.00 uur besteld, betekent de volgende dag al in huis!

U hebt van onze stylisten ook te horen gekregen hoe u de sidetable het beste onderhoudt, en als het nodig is, schoonmaakt. Enige zorg op dat gebied houdt de sidetable niet alleen mooi, maar verlengt ook de levensduur. Meubels staan niet alleen mooi in uw interieur, de ervaring leert dat u zich er ook aan gaat hechten. Een lange levensduur is dan wel zo fijn.