Layer by Adje

Adje Verhoeven is de ontwerper achter de robuuste, architectonische ‘Layer by Adje’ producten. De items van Layer by Adje zijn met eerlijke en pure materialen tot stand gekomen. Hout, staal en glas komen continue terug en dit materiaal, in combinatie met de strakke architectuur, geven de collectie een perfecte balans in vorm en transparantie.

Lees meer

Bij het creëren van een interieur ontstaat een zoektocht naar objecten die aansluiten bij uw smaak, die u langdurig kunt combineren en die de moeite waard zijn. Met de Layer by Adje lamp collectie zit dit gegarandeerd goed! In deze collectie vindt u lichtsculpturen en meubels, gemaakt in nauwe samenwerking met zowel klanten als architecten, die door de primaire basis vormen een krachtige toevoeging zijn aan ieder interieur.

 

Layer by Adje lampen; kracht in minimalisme

De Layer by Adje lampen halen kracht uit minimalisme; simpele primaire basis vormen, gecombineerd met neutrale kleuren en wiskundige arrangementen. Dit geeft de items een bepaalde soberheid die aansluit bij hedendaags interieur design. 

Adje Verhoeven heeft verschillende collecties uitgebracht. Al deze collecties zijn door de raakvlakken op het gebied van materiaal, vorm en kleur herkenbaar als zijn werk. De primaire basis vormen, die prachtig aansluiten bij diverse interieurstijlen, komen altijd terug. 

 

Layer by Adje lampen shopt u bij Eigenstijl Wonen

Met een Layer by Adje lamp maakt u uw eigen interieur écht compleet. De Layer by Adje verlichting schaft u eenvoudig aan in de winkel van Eigenstijl Wonen in Barneveld. In onze winkel zijn altijd interieurstylisten aanwezig die u willen helpen en adviseren.