Bureaus

Bent u op zoek naar een industrieel bureau? Kom dan eens langs bij Eigenstijl Wonen. In onze showroom in Barneveld vindt u ongetwijfeld een bureau dat aan uw wensen voldoet. Bekijk ons aanbod aan industriële bureaus online of in de winkel en shop daarnaast gelijk andere woonaccessoires in onze woonwinkel.

Lees meer
Geen producten gevonden...

De ruimte waarin u het industriële bureau wilt plaatsen, is medebepalend voor de vormgeving en het formaat van de werktafel. Als u het bureau in de woonkamer plaatst, zal het aan andere vereisten moeten voldoen dan wanneer u het in een slaapkamer of werkkamer plaatst. Gebruikt u het industriële bureau enkel om eraan te werken, of heeft het een multifunctionele werking en dient het ook als opbergmogelijkheid?

 

Ontdek de verschillende industriële bureaus

Werkt u regelmatig aan de eettafel en vindt u het vervelend dat u voor iedere maaltijd al uw spullen moet opruimen? Wanneer u werkt aan een bureau, kunt u uw laptop en paperassen met een gerust hart laten liggen als u voor de maaltijd aanschuift. Houdt u van een opgeruimde ruimte, dan zijn de meeste industriële bureaus uitgerust met een aantal stevige laden, waarin u uw spullen eenvoudig opbergt.

Studerende kinderen in huis? Dan zal een industrieel bureau een echte blikvanger op de slaapkamer vormen. De stoere vormgeving en de combinatie van staal en hout maken het bureau een plek waar de student alle aandacht op de studie kan richten.

 

De mooiste industriële bureaus vindt u bij Eigenstijl Wonen

Wilt u het industriële bureau graag zien, voor u deze aanschaft? Of heeft u speciale wensen en wilt u weten of wij aan deze wensen tegemoet kunnen komen? Kom dan gerust eens bij ons langs in onze showroom. We helpen u graag verder. Wanneer u uw industriële bureau bij Eigenstijl Wonen koopt, profiteert u bovendien van de volgende voordelen:

  • Onze woonwinkel bevindt zich op een centrale locatie in het midden van het land. We zijn dus voor iedereen goed bereikbaar.
  • Bij Eigenstijl Wonen bieden we u een ruim aanbod aan unieke interieuritems. Bent u op zoek naar iets specifieks of een meubelstuk op maat, dan denken wij graag met u mee.
  • In onze woonwinkel staan interieurstylisten voor u klaar. Zij helpen u niet alleen bij het uitkiezen een bureau, maar kunnen u bijvoorbeeld ook adviseren over passende hanglampen voor boven het werkblad.
  • U heeft bij ons de mogelijkheid om uw aankopen achteraf te betalen. U loopt zo geen enkel risico.

Bent u nieuwsgierig naar het aanbod van industriële bureaus van Eigenstijl Wonen, neem dan snel een kijkje op de website of bezoek onze winkel in Barneveld.