Plafondlampen

Bent u zoek naar goede basisverlichting voor uw huis? In elke kamer zijn plafondlampen een uitstekende keuze. Verlichting met een praktische functie; u heeft een goede, heldere basisverlichting, om te kunnen werken, lezen of douchen. U kunt kiezen uit plafonnière - voor basisverlichting, of spots - voor het geval u iets extra wilt belichten. Beide opties zijn praktisch, maar dat staat zeker niet gelijk aan saai. Daar weten we bij Eigenstijl Wonen alles van.

Lees meer

Een mooie plafonnière of spots, beide zijn uitstekende plafondlampen om als hoofdverlichting te gebruiken. Bij Eigenstijl Wonen vindt u de mooiste plafondlampen voor elk interieur. Modern, industrieel, landelijk of design; een van onze plafonnières of plafondspots past moeiteloos in elk interieur. Bekijk ons assortiment en laat u inspireren door de verschillende kleuren, modellen, materialen en stijlen! 

 

Dimbare en duurzame plafondlampen 

De keuze voor een plafonnière of spots - meestal inbouwspots - hangt af van de ruimte in huis en het gebruik. Inbouwspots zien we veel terugkomen in badkamers en boven het aanrecht in de keuken. Ze lichten bepaalde delen uit en zijn meestal ook te dimmen. Daarom zien we ze ook steeds vaker in de woonkamer. Om een boekenkast in de spotlight te zetten bijvoorbeeld, of als verlichting boven het leeshoekje. Wilt u het iets sfeervoller? Dan dimt u de spot.

Plafonnières geven vaak precies de juiste hoeveelheid licht voor in de gang of het toilet. Ook in kinderkamers zijn het fijne lampen om aan te hebben tijdens het spelen. Omdat plafondlampen veel en langdurig branden, is het aan te raden om wat extra aandacht te besteden aan de levensduur en het energieverbruik. Ledlampen zijn bij plafondlampen daarom zeer aan te raden.

 

De mooiste plafondlampen vindt u bij Eigenstijl Wonen

Bij Eigenstijl Wonen hebben we een uitgebreide collectie hanglampen van merken als Maretti en Label51.

Daarnaast profiteert u bij ons van onderstaande voordelen:

  • Onze showroom bevindt zich op een centrale locatie in Midden-Nederland. Breng gerust eens een bezoek om onze plafondlampen in het echt te bekijken. 
  • Voor 14.00 uur besteld? Dan heeft u uw nieuwe plafondlamp morgen al in huis! 
  • Achteraf betalen is mogelijk. 

Heeft u een mooie plafondlamp voor in uw badkamer, toilet of keuken op het oog? Kom dan gerust eens bij ons langs of bestel uw favoriete lamp in onze webshop. Dan kunt u binnenkort al van uw nieuwe hanglamp genieten!