Vitrinekasten

Heeft u een verzameling modelfiguurtjes die u graag tentoon wilt stellen of wilt u uw prachtige sieraden op een stijlvolle manier aan de buitenwereld laten zien? Zoekt u een van stof afgeschermde plek voor foto’s van uw dierbaren? In een vitrinekast heeft u op meerdere displays alle ruimte om uw mooiste spulletjes neer te leggen.

Lees meer

Een vitrinekast is niet zomaar een kast. Het is een glazen kast waarin de inhoud goed zichtbaar is. Vitrinekasten vertonen veel overeenkomsten met buffetkasten, al hebben die laatste vaak ook een voor het oog gesloten deel. Toch zien we ook steeds vaker vitrinekasten die niet meer volledig open zijn. Zo heeft u de ruimte om ook spullen uit het zicht op te bergen.

 

De vitrinekast is een echte blikvanger

U bent ongetwijfeld trots op de spullen die u in de vitrinekast legt. De aanschaf van een nieuwe vitrinekast verdient daarom dezelfde aandacht als de spullen die u er straks in opbergt. Bepaal voor uzelf of u op zoek bent naar modern, industrieel, robuust of landelijk. Komt u er niet uit? Geen nood. Onze interieurstylisten denken graag met u mee.

Afhankelijk van de plaats en de stijl van de vitrinekast, maakt u deze etalage tot een echte blikvanger. Speel wat met de verlichting in en om de kast. Dan zal eenieder die de kast ziet er als vanzelf op afstappen en de inhoud nieuwsgierig bestuderen. Geef uw inrichting een vintage uitstraling door te kiezen voor een vitrinekast waarin een combinatie van hout en metaal is verwerkt of kies juist voor strak en modern design.

 

Voor de mooiste vitrinekasten gaat u naar Eigenstijl Wonen

Bent u op zoek naar een nieuwe vitrinekast, maar heeft u de juiste kast nog niet gevonden? Of wilt u persoonlijk advies bij het uitkiezen van een kast? Kom dan eens langs in onze showroom, dan helpen wij u graag bij uw keuze. Koopt u de vitrinekast bij Eigenstijl Wonen, dan profiteert u bovendien van de volgende voordelen: 

  • Onze woonwinkel vindt u op een centrale locatie in Midden-Nederland. Wij zijn daarom altijd goed bereikbaar, waar u ook vandaan komt. 
  • U haalt uw vitrinekast zelf af in onze winkel of laat hem thuis bezorgen. 
  • Heeft u twee linkerhanden? Met onze montageservice staat uw nieuwe vitrinekast in een mum van tijd in elkaar. 
  • Uw vitrinekast kunt u achteraf betalen. Zo loopt u geen enkel risico.

U bent altijd van harte welkom in onze woonwinkel in Barneveld. Shopt u liever online en bestelt u op werkdagen voor 14.00 uur, dan leveren wij de vitrinekast nog de volgende dag bij u af.