Ornamenten met en zonder voet

Ornamenten zijn een verrijking voor uw interieur. Echte blikvangers waar u altijd wel een plek voor heeft. Daarom vindt u bij Eigenstijl Wonen een unieke collectie ornamenten met voet én zonder. Ze geven meer sfeer, meer uitstraling, meer flair aan uw interieur. Met een ornament geeft u een speelse of stoere twist aan uw kamer. Een verrassend element dat opvalt én opgaat in de ruimte. Ook op zoek naar een verrijking van uw interieur? Bekijk de collectie ornamenten, bestel ze online of kom naar onze woonwinkel!

Lees meer

Ornamenten op voet

Populair, en wat ons betreft helemaal terecht, zijn de ornamenten op voet. Je kunt ze eenvoudig een plek geven en zijn door hun voetstuk ook verder naar achter te plaatsen. Ornamenten op voet zijn daarbij ook goed te combineren: door kleine en grotere ornamenten naast elkaar te zetten creëert u uw eigen, uniek samenstelling die er nog meer uitspringt.

ornament op voet

Van houten ornamenten tot metalen

Wilt u een meer natuurlijke look? Dan zijn onze houten ornamenten een echte aanrader. Ze passen mooi in een landelijke inrichting, maar ook in een moderne of industrieel interieur is een houten ornament een prachtige toevoeging. Door het contrast met uw interieur springt het houten ornament er nog meer uit.

Wilt u iets industriëlers? Bekijk dan onze metalen ornamenten. In brons, zilver of goudkleurig. Mat of glanzend.

Zwarte ornamenten

Helemaal van nu zijn onze zwarte ornamenten. Zwart past eigenlijk in ieder interieur. Rustig, indringend, mysterieus. In combinatie met de unieke vormen is zwart een perfecte kleur voor een ornament. Of u het ornament nu plaatst op een wit of houten meubel: zwart werkt!

Wilt u toch liever iets opvallenders? Wat dacht u van...goud. Onze gouden decoratieve beeldjes en ornamenten trekken zeker de aandacht van uw bezoek. Van stijlvolle, abstracte gouden ornamenten tot gouden dierenbeeldjes. Dierenbeeldjes die een klein beetje kitcherig zijn, maar daardoor juist perfect uw interieur een hele nieuwe dimensie geven. Speels en uitdagend, uniek en stijlvol.

Decoratieve beeldjes: van dieren tot abstracte kunst

Helemaal hip en een speelse aanwinst voor uw interieur: onze decoratieve beeldjes van dieren. Van apen tot krokodillen. In glanzend goud of stoer zwart. Van topmerken als Light & Living en Richmond Interiors. Merken die weten hoe ze een opvallend interieuritem moeten maken. Een waar u niet op uitgekeken raakt. Een decoratieve beeld van een dier is verrassend en leuk.

decoratief beeldje aap

Naast dieren vindt u ook allerlei abstracte beelden. Kleine kunstwerken die u weg kunt zetten. Verplaats u ornament regelmatig. Zo houdt u het voor uzelf spannend en leuk. Wilt u de beelden in het echt bekijken? Kom dan naar onze woonwinkel!

Ornamenten koopt u bij Eigenstijl Wonen

Er zijn behalve de ruime keus aan ornamenten en decoratieve beelden nog een paar voordelen om bij Eigenstijl wonen te winkelen. Onze woonwinkel ligt midden in het land, dus is voor iedereen goed bereikbaar. U krijgt deskundig advies en begeleiding bij uw aankoop. Kom langs!