Buffetkasten

Buffetkasten zijn de blikvangers in uw interieur. Ze zijn groot, opvallend en daarmee bij uitstek geschikt om karakter mee te geven aan een ruimte. Bent u op zoek naar een nieuwe buffetkast, dan heeft u ongetwijfeld een beeld hoe de kast eruit moet zien. Zoekt u een kast met veel open ruimtes en glazen panelen of wilt u juist een buffetkast waarvan de inhoud niet of zo min mogelijk zichtbaar is?

Lees meer

We noemen buffetkasten ook wel servieskasten, omdat veel mensen ze gebruiken om er het servies in op te bergen. Vaak bestaat het bovenste deel van de buffetkast uit deuren met glas erin, zodat u goed kunt zien wat er in de kast staat. Hier is bijvoorbeeld ruimte voor uw mooiste servies of kristallen vazen.

 

Een buffetkast in uw eigen stijl

Waar we vaak zien dat het bovenste deel van de buffetkast veel glas bevat, is het onderste deel over het algemeen voor het oog gesloten. Wat hierin opgeborgen ligt, hoeft niet iedereen te zien. Ook een bestekla is onderdeel van de meeste buffetkasten. Heeft u een grote woonkeuken? Dan is dit de ideale plek voor de servieskast. Is de keuken iets minder groot? Geef de buffetkast dan een mooi plekje in de woonkamer.

Staat er in uw eetkamer al een landelijke eettafel, dan kan een landelijke buffetkast daarop een mooie aanvulling zijn. Kom gerust eens langs in onze woonwinkel in Barneveld, waar onze interieurstylisten graag met u meedenken over de stijl en de invulling van uw buffetkast.

 

Vind uw mooiste buffetkast bij Eigenstijl Wonen

Bij Eigenstijl Wonen hebben we een ruim aanbod buffetkasten. Koopt u uw buffetkast bij ons, dan profiteert u onder meer van de hieronder genoemde voordelen:

  • U vindt onze woonwinkel in Midden-Nederland. De centrale locatie zorgt ervoor dat we makkelijk bereikbaar zijn. 
  • Voor al onze meubels geldt dat we ze graag bij u thuis in elkaar zetten. Heeft u er zelf geen tijd voor of bent u niet zo handig, maak dan gebruik van onze montageservice. 
  • Ook voor uw andere meubels, lampen en woonaccessoires kunt u bij Eigenstijl Wonen terecht. Onze interieurstylisten laten u graag zien welke andere interieuritems goed passen bij de nieuwe buffetkast. 
  • Bestel uw buffetkast op werkdagen voor 14:00 uur online en we leveren hem al de volgende dag bij u thuis af. B

ent u benieuwd welke andere meubels onze interieurstylisten met uw buffetkast combineren? Breng dan eens een bezoek aan onze woonwinkel in Barneveld en laat u inspireren.