Lampvoeten

Heeft u een mooie lampenkap gevonden, maar zoekt u daar nog een lampvoet bij? Of heeft u een tafellamp in huis waarvan u de voet niet meer zo mooi vindt, maar de kap wel? Schaf dan een nieuwe lampvoet aan. Bij Eigenstijl Wonen hebben we lampvoeten voor ieder interieur. Of u nu een landelijke, industriële of moderne inrichting heeft.

Lees meer

Lampvoeten zijn er van groot tot klein en in verschillende materialen. Dat maakt het makkelijk om een voet te vinden die past bij de lampenkap die u al in huis heeft. Of een mooie kap die u in onze webshop of winkel op het oog heeft. Neem de tijd om de verschillende lampvoeten te bekijken. Dan vindt u altijd precies dat model waar u naar op zoek bent.

 

Eindeloos combineren

Als u een losse lampvoet en lampenkap koopt, kunt u eindeloos combineren. U schaft beide los van elkaar aan of combineert de lampvoet met een kap die u al in huis heeft. Kies bijvoorbeeld voor een lampvoet van licht hout en combineer deze met een stoffen lampenkap in een zachte kleur. Of koop een metalen voet en zet hier een zwarte lampenkap op. Dat past prima in een strak en modern interieur.

Er zijn lampvoeten voor kleine tafellampen, maar ook voor grote vloerlampen. Het is leuk om bij een lampvoet voor een echt bijzonder model te kiezen. Een model dat een echte eyecatcher is binnen uw interieur. Wat dacht u bijvoorbeeld van een houten lampvoet die iets wegheeft van een kandelaar? Of een metalen exemplaar die doet denken aan een windlicht?

 

De mooiste lampvoeten koopt u bij Eigenstijl Wonen

Bij Eigenstijl Wonen vindt u een grote collectie lampvoeten. Koopt u uw lampvoet bij ons, dan profiteert u van onderstaande voordelen:

  • We hebben een groot aanbod aan lampenkappen om uw lampvoet mee te combineren. Neem een kijkje in onze winkel in Midden-Nederland om te zien of ze bij elkaar passen.
  • We verkopen alleen unieke interieuritems.
  • Onze mooie lampvoeten zijn daar zeker geen uitzondering op.
  • Achteraf betalen is mogelijk. Zo loopt u geen enkel risico. Voor 14.00 uur besteld? Dan heeft u uw nieuwe lampvoet morgen al in huis! Heeft u al een mooie lampvoet gezien of bent u er nog niet helemaal uit? Kom dan gerust eens bij ons langs of bestel uw favoriete voet in onze webshop. We helpen u graag bij uw keuze!