Keijser&Co

Keijser&Co maken eigentijdse maatwerk meubels naar uw wensen. Van comfortabele banken tot strakke maatwerk kasten, met de meubels van Keijser&Co kunt u een compleet interieur vullen. Geheel naar uw eigen smaak.

Lees meer

Een mooi interieur staat of valt bij het kiezen van het juiste meubilair. Van de gebruikte materialen tot het vinden van de juiste afmetingen, als de meubels perfect bij elkaar én het interieur passen brengt dat uw interieur tot leven. De meubels van Keijser&Co zijn daarom geheel naar eigen smaak en voorkeur samen te stellen.

 

Comfortabele en stijlvolle banken van Keijser&Co

De banken van Keijser&Co worden, net als hun andere gestoffeerde zitmeubelen, gestoffeerd met materialen van gerenommeerde stoffenhuizen. Of u nu voorkeur heeft voor een natuurlijke kleur of een drukke print, leder of kunstleder; in het assortiment van Keijser&Co vindt u altijd een stof die past bij uw smaak. Vervolgens kunt u ook nog de afmetingen, indeling en zithoogte van de bank laten aanpassen. Zo creëert u een bank die perfect past bij u en uw interieur.

 

Eigentijdse maatwerk kasten van Keijser&Co

Keijser&Co heeft een breed assortiment aan maatwerk kasten. Van grote wandmeubelen tot stijlvolle dressoirs, Keijser&Co heeft voor elke wens een passend meubel. De kasten kunnen volledig naar eigen smaak afgewerkt worden. Zo kunt u kiezen voor een strakke, egale kleur en kunt u ook kiezen voor een eiken beits voor een natuurlijke uitstraling. Een aantal kasten zijn zelfs naar eigen wens in te delen. Zo kiest u zelf waar een vak, klep, lade of TV-nis geplaatst wordt.

 

Breng sfeer in uw woonkamer met de salontafels van Keijser&Co

De salontafel is het middelpunt van uw woonkamer. Het is dan ook belangrijk dat uw salontafel past bij de rest van het interieur. Met een maatwerk salontafel van Keijser&Co is dat geen probleem. Of u nu voorkeur heeft voor een landelijke, moderne of industriële stijl, een salontafel van Keijser&Co kunt u volledig naar eigen smaak aanpassen. Om een perfecte pasvorm binnen uw interieur te verzekeren kunt u zelf ook de afmetingen en de afwerking van uw salontafel bepalen.

 

Keijser&Co meubels shopt u bij Eigenstijl Wonen

Met een meubel van Keijser&Co maakt u uw interieur persoonlijk en uniek. Kom naar de winkel van Eigenstijl Wonen of maak online een afspraak. Door Keijser&Co meubels bij Eigenstijl Wonen aan te schaffen, profiteert u van alle onderstaande voordelen:

  • Professioneel interieuradvies zodat u het perfect meubel samen kunt stellen
  • Een showroom vol inspiratie, zodat u altijd een mooie keuze kunt maken. Ook als u nog niet goed weet wat u wilt. Onze showroom ligt op een centrale locatie in Barneveld en is makkelijk bereikbaar.
  • Achteraf betalen is mogelijk, u loopt hierdoor geen risico.