Leclercq & Bouwman

Op zoek naar verlichting die uw interieur een nieuwe dimensie geeft? Kies dan voor de exclusieve designlampen van Leclercq & Bouwman. Als specialist in luxe interieurverlichting verwerkt Leclercq & Bouwman de nieuwste ontwikkeling in zijn ontwerpen. Leclercq & Bouwman staat voor creatieve ideeën, eigentijds design, kwaliteit en luxe.

Lees meer
Geen producten gevonden...

Alle lampen zijn ontworpen door eigen designers en handgemaakt in Nederland, Italië en het verre Oosten. Doordat de lampen handgemaakt zijn, zijn ze exclusief en is elke lamp uniek: niemand heeft precies dezelfde lamp als u. De prachtige lampen zijn stuk voor stuk kunstwerken waarmee uw interieur zo in een interieurtijdschrift kan.  

Luxe verlichting voor een lage prijs

Dat design niet duur hoeft te zijn, bewijst Leclercq & Bouwman. U zult niet alleen verbaasd zijn over de eigentijdse, luxe uitstraling en het prachtige effect dat deze verlichting heeft in uw interieur, ook het prijskaartje zal u positief verrassen. 

 

Verlichting van Leclercq & Bouwman past binnen elk interieur

Leclercq & Bouwman staat voor prachtige lampen die uw interieur naar een hoger niveau tillen. De modellen zijn apart, gewaagd en origineel, maar toch gemakkelijk in te passen in elk interieur. Dit komt onder meer doordat de lampen verkrijgbaar zijn in verschillende materiaalsoorten: glas, metaal of een combinatie van beide. Hierdoor zijn de lampen een toevoeging aan elk interieur, of u nu een heel strak, modern, industrieel of juist een klassiek interieur heeft.

 

De exclusieve lampen van Leclercq & Bouwman vindt u bij Eigenstijl Wonen

Van hanglampen tot tafellampen, van kroonluchters tot wandlampen, bij Eigenstijl Wonen vindt u een grote collectie lampen van Leclercq & Bouwman. Koopt u uw verlichting bij ons, dan profiteert u van onderstaande voordelen:

  • Onze showroom vindt u op een centrale locatie in Midden-Nederland. Kom langs en ervaar zelf wat verlichting van Leclercq & Bouwman voor uw woning kan betekenen.
  • U kunt uw verlichting bij ons afhalen in Barneveld of bij u thuis laten bezorgen.
  • Voor 14.00 uur besteld in onze webwinkel? Dan heeft u uw nieuwe lamp morgen al in huis!
  • Achteraf betalen is mogelijk in onze webshop. Zo loopt u geen enkel risico.

Wilt u advies over het soort verlichting dat het beste past bij uw woning en interieur? Kom dan gerust eens bij ons langs. Onze stylistes voorzien u graag van advies! Heeft u al een of meerdere lampen op het oog? Bestel uw favoriete items dan direct in onze webshop.