Zizeau

Zizeau staat voor een perfecte samenkomst van vormen, materialen en design. Deze elementen vormen samen een prachtig eindresultaat in de vorm van een collectie met een moderne stijl en comfortabele uitstraling.

Lees meer

De producten van Zizeau worden gemaakt met vakmanschap en een echte ‘Dutch Touch’. Het verfijnde design en het unieke karakter van ieder afzonderlijk meubelstuk tillen op hun eigen manier de uitstraling van elke ruimte naar een hoger niveau.

 

Zizeau maatwerk van a tot z 

De Zizeau bank wordt van A tot Z op maat gemaakt, altijd naar wens met een ruime collectie kleuren, stoffen en materialen. Zizeau staat voor een sterke esthetische identiteit, de beste kwaliteit, hoog comfort met elegante verhoudingen en eindeloze mogelijkheden. 

 

Zizeau banken assortiment 

U vindt de Zizeau bank Fermo en Sfida in het Eigenstijl Wonen assortiment. De Zizeau bank Fermo is een uitnodigende, luxe zitbank met een trendy uitstraling. Met de bank Fermo is enorm veel mogelijk, waardoor er voor iedereen een stof of opstelling naar wens is. De Zizeau Sfida oogt zeer royaal door de ruime zit en de doorlopende armleuningen. Door de losse elementen heeft u vrij spel om de opstelling te kiezen die bij u past.

 

Voor Zizeau moet u bij Eigenstijl wonen zijn

Ontelbare inspiraties komen op natuurlijke wijze samen in onze collectie met een moderne stijl en een comfortabele uitstraling.Bent u benieuwd naar de banken van Zizeau? Kom gezellig langs in de winkel. Of neem gerust contact met ons op.

Bij ons profiteert u altijd van onderstaande voordelen:

  • Onze showroom bevindt zich op een centrale locatie in Nederland en is daardoor makkelijk te bereiken.
  • U kunt uw bank zelf bij ons ophalen in Barneveld of bij u thuis laten bezorgen.
  • Achteraf betalen is mogelijk. Dan weet u zeker dat u geen enkel risico loopt.
  • Deze bank komt uit de collectie van een Nederlandse leverancier, vandaar dat de levertijd maar 4 tot 8 weken bedraagt.