Maretti Lighting

Met het design van Maretti verlichting geeft u uw woning een compleet nieuwe uitstraling. Verlichting bepaalt de sfeer en de beleving van iedere ruimte in huis. Gebruik verlichting dus bewust om onderdelen in uw woning te benadrukken of juist te retoucheren. De makers van Maretti zijn specialist op het gebied van maatwerkverlichting. Uw wens staat voorop en Maretti overtreft al uw verwachtingen!

Lees meer

Bij Maretti draait het allemaal om lichtarchitectuur. Het merk ziet het als kunst om met licht en verlichting het doel en de beleving van de ruimte bewust te creëren. Het design van de lichtarmaturen van Maretti draagt bij aan de authenticiteit van uw inrichting. Bent u op zoek naar een bijzondere, luxueuze lamp? Of bent u benieuwd naar de plannen op maat van Maretti? Bekijk dan snel het aanbod bij Eigenstijl Wonen.

 

Maretti: een bedrijf van Nederlandse bodem

Het bedrijf Maretti is van Nederlandse origine en heeft een ontwerpstudio, fabriek, magazijn en kantoor onder één dak. Het gaat om puur Dutch Design, waarbij ze de betaalbaarheid niet uit het oog verliezen. Maretti werkt samen met toonaangevende designers en architecten die het aanbod blijven vernieuwen. Zo bent u verzekerd van innovatief design in uw interieur.

Maretti ontwerpt niet alleen voor particulieren, maar ook voor hotels, restaurants, kantoren, winkels en zorgcentra. In samenwerking met toonaangevende interieurarchitecten als Piet Boon, Osiris Hertman, Marcel Wolterinck en Eric Kuster realiseert Maretti Lighting prestigieuze projecten wereldwijd. Kortom: met de producten van Maretti weet u zeker dat u goed zit. Of het nu om hang-, wand,- of voetlampen gaat!

 

Voor Maretti moet u bij Eigenstijl Wonen zijn

Ga voor luxe, passie en beleving in uw interieur met de verlichting van Maretti. Ontdek de collectie bij Eigenstijl Wonen en profiteer van onderstaande voordelen:

  • Kom naar onze showroom in Barneveld en bekijk de collectie van Maretti in het echt of laat u door onze interieurstylisten goed adviseren over een lichtplan.
  • Haal uw aankoop op in Barneveld of laat het bij u thuis bezorgen.
  • Bespaar tijd en energie en maak gebruik van onze montageservice.
  • Bestel voor 14.00 uur en ontvang uw Maretti verlichting de volgende dag al bij u thuis!

Heeft u uw favoriete lamp van Maretti op de website gezien, maar wilt u eerst even dubbelchecken of het de beste keuze is? Bezoek dan onze showroom om het assortiment te bekijken en uw eventuele vragen aan onze interieurstylisten te stellen. We helpen u graag bij het maken van de beste keuze!