Geurolie en aroma diffuser

Een frisse of warme geur in huis, wie wil dat nu niet? Het geeft uw interieur net dat beetje extra allure en gasten voelen zich snel thuis wanneer het bij u in huis lekker ruikt. Ons aanbod geurolie en geurlampen helpt u daarbij.

Lees meer

Een huisparfum maakt sfeer in huis door een subtiele geur te verspreiden. Kies voor uw eigen signatuur met ons brede aanbod in geurolie en geurlampen. Gegarandeerd dat uw favoriete geur erbij zit. Huisgeurtjes voegen extra luxe toe aan de beleving van thuis zijn.

 

Geurolie en geurlampen veilig en gemakkelijk in gebruik

De geurlampen van Eigenstijl Wonen gebruikt u door gemakkelijk door water en uw geurolie naar keuze toe te voegen. De sterkte van de geur bepaalt u zelf aan de hand van het aantal druppels dat u gebruikt. Plaats de geurlamp in iedere ruimte waarvan u wilt dat die lekker ruikt en geniet van de heerlijke aroma’s die de lucht vullen.

Het grote voordeel van een geurlamp is dat deze zorgt voor een stille en constante geurverneveling. Bovendien heeft een geurlamp geen hittebron nodig om de geur te verspreiden. Hierdoor is dit product erg veilig en heeft u er geen omkijken naar wanneer u niet in de ruimte aanwezig bent. De lampen zijn daarnaast gemakkelijk te verplaatsen. Zet de geurlamp op een mooie bijzettafel, of in de buurt van uw favoriete fauteuil. Bekijk onze collectie geurolie en geurlampen online of kom deze testen in onze showroom en ga voor een frisse, huiselijke sfeer in iedere ruimte van uw huis.

 

Geurolie en geurlampen vindt u bij Eigenstijl Wonen

Versterk het gevoel van thuis zijn met de geurolie en geurlampen van Eigenstijl Wonen. Kom naar de winkel of bestel direct online.

Daarnaast profiteert u bij ons van onderstaande voordelen: 

  • Bestel vandaag vóór 14.00 uur in onze webwinkel dan heeft u uw geurolie of geurlamp morgen al in huis! 
  • Eerst even ruiken voor u bestelt? Onze showroom ligt op een centrale locatie in Midden- Nederland en is makkelijk bereikbaar. 
  • Achteraf betalen is mogelijk. U loopt hierdoor geen enkel risico. 
  • Haal uw items zelf op in Barneveld of laat ze bij u thuis bezorgen.

Uw favoriete geurolie gevonden, maar eerst even vrijblijvend uitproberen? Dat kan in onze onze showroom in Barneveld. Weet u al wat u favoriete geur is? Dan kunt u snel en eenvoudig bestellen via onze webshop.