Modern klassieke meubels

Fijne details en organische materialen met de uitstraling van vroeger. Een inrichting met klassieke meubelen blijft zijn charme houden. Met kwaliteit en luxe als speerpunt is een klassieke inrichting nog steeds van deze tijd. Maar wel met een moderne twist. De elegantie van klassieke meubels combineren wij heel graag met strakkere elementen. De donkere en rijke stoffen wisselen wij af met moderne glazen decoratie. Warme, houten meubels met lichte bekleding. Klassiek? Modern? Wij combineren het beste van beide stijlen. 

Lees meer

Modern klassiek meubilair

Een klassiek interieur is tijdloos. Het is wars van trends. Dat betekent dat uw meubelen de tand des tijds doorstaan. Maar saai hoeven ze allerminst te zijn. Een goed uitgevoerde klassieke inrichting heeft allure en charme. En door het te combineren met moderne elementen zorgt u ervoor dat het fris oogt én blijft ogen. Statige meubels met frivole ornamenten. Houten tafels met glazen vazen. Velvet fauteuils op een modern kleed. Uw inrichting kan klassiek én modern zijn. Modern klassiek!

Durf groots te denken

Royale banken, een grote eettafel, een comfortabele fauteuil. Bij een klassiek interieur mag groot gedacht worden. Meubels die het middelpunt van een kamer vormen. Meubels die uitnodigen om gebruikt te worden. Meubels die kwaliteit en degelijkheid ademen. Voorzien van een moderne draai. Zoals een velvet bank met subtiele metalen poten. 

Bekijk een greep uit onze prachtige modern klassieke collectie online of kom naar onze woonwinkel in Barneveld.