Mateus Servies

De Mateus servies collectie draait om kleur, om warmte, om duurzaamheid en om kwaliteit. Ieder serviesstuk is handgemaakt in Portugal, van fijnkorrelig klei. Het Mateus servies van keramiek is ontworpen om er lang en lang goed uit te zien op tafel. Ontworpen om de zintuigen mateloos te boeien.

Lees meer
Geen producten gevonden...

Teresa en Filippa Mateus Lundahl (moeder en dochter) zijn de creatieve krachten achter het merk Mateus. Teresa komt oorspronkelijk uit Portugal en emigreerde naar Zweden. In de jaren ‘90 ontstond het idee om het Portugese keramische vakmanschap te combineren met Zweedse designs en hedendaagse modetrends. Liefde voor kleuren en vormen ligt hieraan ten grondslag. 

 

Uniek Mateus servies keramiek

Het ontwerpen en produceren van het Mateus servies gebeurt met aandacht en precisie. Het maken van keramiek is een ambacht waarbij menselijke ervaring en vaardigheden cruciaal zijn voor het perfecte resultaat. De productie van het design Mateus servies vindt plaats op menselijke schaal, waarbij vakman en machine onmisbaar zijn en waarbij materiaal, traditie en design samenkomen. 

Het Mateus keramiek servies wordt op hoge temperaturen gebakken. Dit maakt het Mateus servies duurzaam en geschikt voor dagelijks gebruik. De baktechnieken die gebruikt worden zorgen dat de Mateus producten water-, magnetron- en vaatwasserbestendig zijn. 

 

Kleurrijke Mateus servies collecties

Mateus keramiek draait om kleuren, kleuren die u net zo lang met elkaar kunt combineren totdat het echt uw perfecte servies is. Zo is de Mateus keramiek basic collectie verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren. Naast de basic collectie bestaan er nog vier andere collecties, de Lace collectie, de Bubbles collectie, de Organic collectie en de Mateus meets Sam Baron meets Yatzer collectie. Al deze verschillende handgemaakte collecties hebben eigen kenmerken en eigenschappen, maar blijven tegelijkertijd prachtig met elkaar te combineren. 

In ons Eigenstijl Wonen assortiment vindt u ook de kleurrijke glaswerk collectie van Zafferano. Dit glaswerk past perfect bij het Mateus servies. 

 

Mateus servies koopt u bij Eigenstijl Wonen

Met het Mateus keramiek haalt u warmte, traditie en kleur in huis. Uw gedekte tafel laat met Mateus keramiek traditioneel Portugees vakmanschap zien, gecombineerd met Zweeds design.

Kom naar de winkel van Eigentijds Wonen of bestel direct online. U profiteert bij ons van onderstaande voordelen:

  • Bestel vóór 14.00 uur online en ontvang uw items de volgende dag al in huis!
  • Eerst even met eigen ogen bekijken voor u bestelt? Onze showroom ligt op een centrale locatie in Barneveld en is makkelijk bereikbaar.
  • Achteraf betalen is mogelijk, u loopt hierdoor geen risico.
  • Laat uw items makkelijk thuisbezorgen of haal ze op in onze winkel.