Vakkenkasten: open kasten met uitstraling

De vakkenkast: de moderne opbergruimte voor iedere kamer. Of u nu uw ornamenten een mooi podium wilt geven of de kinderkamer stijlvol wilt opruimen. Met een vakkenkast brengt u orde in de chaos én maakt u een stijlvol statement. Gaat u voor een chique zwarte vakkenkast of een robuuste mango vakkenkast? Kies uw eigen stijl!

Lees meer

Zwart of hout? Open of dicht? Alle soorten vakkenkasten

Vakkenkasten zijn er in allerlei maten en allerlei stijlen. Onze favorieten? De donkere, robuuste, zwarte vakkenkasten en de vakkenkasten van mangohout. Een zwarte vakkenkast past in ieder interieur. Wordt het de blikvanger in uw industriële woonkamer of geeft het een stoere touch aan uw klassieke inrichting?

vakkenkasten zwart

En kiest u voor open of dicht? Een vakkenkast met een gesloten achterkant voor een solide uitstraling. Of kiest u voor een open vakkenkast waar u de achterliggende wand of ruimte laat schitteren.

 

Vakkenkasten: de moderne roomdivider

Een open vakkenkast is ideaal als roomdivider. Van beide kanten kun je jouw prachtig tentoongestelde decoraties bewonderen. Een mooi ingerichte vakkenkast zorgt dan ook voor een natuurlijke scheiding in je woonruimte en geeft je extra privacy aan beide kanten. Door de open vakken blijft er echter licht door schijnen en oogt het ruimtelijker dan bij een dichte wand of kast. Onze tip: vul de vakken niet volledig maar houdt ruimte over. Een speelse indeling geeft afscheiding én rust!

 

Een vakkenkast voor aan de muur

Een vakkenkast is niet alleen geschikt voor grote ruimtes. Een vakkenkast tegen een wand oogt ook ruimtelijk dankzij zijn open karakter. Daarnaast zijn hebben wij ook nog vakkenkasten voor aan de muur. Deze wandrekken in dezelfde stijl als een vakkenkast zijn ideaal voor kleinere ruimtes. Meer opbergruimte, meer decoratiemogelijkeden.

Kom langs en vindt de vakkenkast die bij jouw past!