Lampenkap ovaal

Lampenkappen zijn er in alle soorten en maten. Van allerlei materialen en kleuren. Het ene model is geschikt voor intieme verlichting, het andere model om bij te werken, en weer een ander model draagt bij aan sfeer in de kamer. Een ovale lampenkap kan heel goed dienen boven een grote tafel, aan een pendel bijvoorbeeld.

Lees meer

Een ovale lampenkap geeft u voldoende licht om te zien wat u doet, maar is tegelijkertijd heel sfeervol. Daarom doet een ovale kap het altijd goed boven de eettafel. Dan heeft u prettig licht terwijl u eet, maar ook een goede lichtbron als u aan tafel een spelletje speelt, aan het knutselen bent of de krant leest.

 

Ovale lampenkap voor de sfeer

Hoewel een ovale lampenkap het licht direct richt waar het op moet vallen, geeft zo’n kap wel degelijk ook sfeer. De kap verzacht als het ware het licht, op een afstand. Maar direct onder de kap heeft u precies dat licht dat u nodig heeft voor uw bezigheden.

Het materiaal van de lampenkap, draagt ook bij aan de sfeer. Natuurlijk past het materiaal bij de rest van uw interieur, maar als u wilt, kunt u met de ovale lampenkap, met elke lampenkap trouwens, ook juist een uniek accent leggen. Dat kan voor wat betreft de kleur, of de stof. Of u kiest voor heel ander materiaal.

 

Hulp van stylisten

De interieurstylisten in onze woonwinkel begeleiden u tot in de puntjes bij uw keuze voor een ovale lampenkap. Er zijn stalenboeken en kleurwijzers te over. Ook informeren ze u graag over het materiaal van uw ovale lampenkap. Een ovale kap is vaak wat breder en past daarom goed op een kruiklamp. En die past weer goed binnen een landelijk interieur.

Vindt u het moeilijk om de juiste ovale lampenkap te kiezen? Laat u inspireren in onze woonwinkel en door onze stylisten. Dan komt u er vast wel uit.

 

Ovale lampenkappen kopen bij Eigenstijl Wonen

Er zijn heel wat voordelen te noemen om bij Eigenstijl Wonen uw ovale lampenkap te kopen. U koopt een uniek product, met de hand gemaakt. Ons advies aan u is echt helemaal afgestemd op u. En onze woonwinkel ligt in het midden van het land, waardoor het goed bereikbaar is.

Bestelt u een ovale lampenkap voor 14.00 uur, dan krijgt u die de volgende dag al thuisbezorgd.