Klokken

Is het tijd voor een nieuwe klok? Klokken zijn een van de meest functionele woonaccessoires en een geweldige manier om uw huis te decoreren. Net even wat anders dan een schilderij, poster of spiegel. Een klok versterkt het gevoel van een veilig thuis. Want zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens! Kent u de klassieke koekoeksklokken van vroeger nog? Wat een nostalgie! Tegenwoordig zijn deze klokken ook in een modern jasje verkrijgbaar. Al eeuwenlang is de klok een belangrijk woonaccessoire en nog steeds is het een onmisbaar item voor in iedere inrichting.

Lees meer

In bijna iedere ruimte van het huis kunt u wel een klok kwijt. Ga voor een klassieke wandklok of juist voor een minimalistische designklok. Voor iedere woonstijl vindt u een geschikt exemplaar. Het meest populaire model is de wandklok. Deze is ideaal om de muur mee te decoreren. Tafelklokken en staande klokken komen ook veel voorbij bij Eigenstijl Wonen. Deze staan goed in combinatie met moderne of industriële interieuritems.

 

Klokken die opvallen

Met een klok aan de wand laat u uw persoonlijkheid spreken. U maakt uw inrichting helemaal af door voor een klok te kiezen die in het oog springt. Of kies voor een model dat juist helemaal opgaat in uw huidige interieur.

Bij Eigenstijl Wonen bieden we klokken van verschillende merken, materialen en groottes. Door het gevarieerde aanbod klokken van Eigenstijl Wonen is het wellicht lastig om een keuze te maken! Kom daarom gerust langs in onze woonwinkel in Barneveld. Onze stylisten helpen u daar graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Kom voor uw klokken naar Eigenstijl Wonen

Uw huis is pas compleet met een klok aan de muur! Blijf altijd bij de tijd en zoek een exemplaar dat goed bij uw interieur past. Bekijk de collectie klokken snel bij Eigenstijl Wonen.

Daarnaast profiteert u bij ons van onderstaande voordelen: 

  • Bestel voor 14.00 uur en u heeft uw klok morgen al in huis! 
  • Kom naar onze showroom in Barneveld en bekijk onze collectie in het echt. 
  • U kunt uw items zelf ophalen in Barneveld of bij u thuis laten bezorgen. 
  • Achteraf betalen is mogelijk. U loopt hierdoor geen enkel risico.

Heeft u uw favoriete klok op onze website gezien? Bezoek dan onze showroom om hem eerst even in het echt te bekijken. Geen tijd of mogelijkheid om langs te komen? Bestel uw favoriete klok dan eenvoudig online in onze webshop. Dan komen we hem gewoon bij u thuis bezorgen!