Moderne lampenkappen

Als u twijfelt of lampenkappen wel passen in een modern interieur, moet u beslist eens een kijkje komen nemen bij Eigenstijl Wonen. In onze woonwinkel in het midden van het land vindt u talloze voorbeelden hoe een lampenkap aansluit bij een modern interieur.

Lees meer

Een grote ruimte, een kleine ruimte, minimalistisch of toch meer op het gezin met kinderen gericht, een modern interieur kent vele varianten en stijlen. En daarbij passen lampenkappen met een moderne, strakke uitstraling. Ook het materiaal voor de kap speelt daarbij natuurlijk een rol. Maar zelfs een kap van velours, dat vaak als klassiek materiaal wordt beschouwd, kan op een strakke lampenvoet in een moderne uitvoering aangenaam verrassen.

 

Moderne lampenkappen en uw woonwensen

Onze interieurstylisten staan voor u klaar. Zij begeleiden u graag bij de keuze van een lampenkap of een complete lamp. Uw woonwensen spelen daarbij de hoofdrol. Vorm, maat, materiaal, soort licht dat in een lampenkap het beste tot zijn recht komt, zij laten alles aan u zien. Op die manier neemt u een beslissing over uw aankoop die is gebaseerd op volledige informatie. Geen giswerk, maar een goede voorstelling van zaken.

Onze lampenkappen worden op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt. Ze zijn stuk voor stuk uniek, net als alle andere interieurproducten van Eigenstijl Wonen. We zijn er trots op dat wij met onze adviezen en onze producten mogen bijdragen aan uw interieur. Of dat nu uw woning is, of uw bedrijf of kantoor, de uitstraling van uw interieur mag er zijn!

 

Moderne lampenkappen bekijken

Voordat u naar onze woonwinkel komt, kunt u zich alvast oriënteren op onze website. U kijkt rond in onze webwinkel, zodat u alvast een beetje een idee krijgt welke moderne lampenkap u eventueel zou willen… de rest vult u dan in als u bij ons bent. Of u bestelt meteen via onze webshop, dat kan natuurlijk ook. Doet u dat vóór 14.00 uur, dan hebt u uw bestelling de volgende dag al in huis.

Er zijn nog een paar redenen waarom u bij Eigenstijl Wonen precies goed zit. Unieke producten van hoge kwaliteit, die u pas achteraf hoeft te betalen, bijvoorbeeld. Deskundige begeleiding van onze stylisten noemden we al. Daarnaast bieden wij u een winkelervaring die precies aansluit op uw wensen en behoeften. Tel daarbij op dat wij specialist zijn in verlichting, en een groot aanbod in lampen en kappen hebben en u kunt eigenlijk niet meer om ons heen.