Muurdecoratie

Muurdecoratie in huis geeft u de kans om een persoonlijke touch te geven aan uw interieur. Bij muurdecoratie kunt u denken aan een groot pronkstuk voor aan de muur, maar ook aan een eenvoudig wandrekje of spiegel. In het Eigenstijl Wonen vindt u diverse soorten muurdecoratie: klokken, schilderijen, spiegels, wandrekken en nog veel meer.

Lees meer

Een huis wordt vaak een thuis als er persoonlijke items worden toegevoegd. Of items met een persoonlijkheid. Muurdecoratie is een sprekend voorbeeld van een item met persoonlijkheid. Denk aan een kleurrijk schilderij of een sprekende plaat. 

 

De soorten muurdecoratie

Afhankelijk van uw smaak kunt u kiezen uit ons grote assortiment muurdecoratie en zo uw lege muren vullen. Voor iedere ruimte in huis is er geschikte muurdecoratie. Wat we vaak in de hal van een woning zien is een spiegel aan de muur, zodat er nog even snel gekeken kan worden naar hoe we er uit zien voor we vertrekken. In een werkkamer kan een wandrek of een -plank een praktische en tegelijkertijd decoratieve toevoeging zijn en een klok kan in iedere ruimte een goed idee zijn.

In woonkamers, eetkamers en slaapkamers worden veel schilderijen opgehangen. Wist u dat er in het Eigenstijl Wonen assortiment veel verschillende soorten schilderijen te vinden zijn?

 

Diverse merken muurdecoratie

We houden van sprekende, mooie muurdecoratie. Diverse (design) merken hebben prachtige items op de markt gebracht, die we u maar wat graag aanbieden. By-Boo, Be Uniq, PTMD en Light & Living zijn zomaar een aantal merken die u in ons muurdecoratie assortiment terugvindt. 

 

Shop uw muurdecoratie bij Eigenstijl Wonen

Het vinden van geschikte muurdecoratie is vaak zo makkelijk nog niet.. daarom is het aanbod muurdecoratie van Eigenstijl Wonen uitgebreid en divers. Voor vrijwel iedereen zit de juiste muurdecoratie er wel tussen en onze interieurstylisten staan altijd klaar om met u mee te denken over vormen, groottes en kleuren.

Shop bij Eigenstijl Wonen en profiteer van al deze voordelen:

  • Bij Eigenstijl Wonen kunt u achteraf betalen. U loopt zo niet het risico dat u betaalt voor iets wat u nog niet in huis heeft.
  • Onze woonwinkel vindt u op een centrale locatie in het midden van het land. De showroom is hierdoor voor iedereen goed bereikbaar.
  • Bestelt u voor 14:00 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.