Bartafels

Bent u op zoek naar een bartafel? Kijk dan bij Eigenstijl Wonen. Hier vindt u ongetwijfeld een bartafel die aan uw wensen voldoet. Bekijk onze aanbod online of kom langs in onze showroom en bekijk meteen onze collectie bijpassende barkrukken.

Lees meer
Geen producten gevonden...

Een bartafel is een goede vervanging voor een eettafel. Doordat deze vaak kleiner zijn dan een normale eettafel past hij perfect in een kleine woonkamer of als toevoeging in een woonkeuken. Dineren op hoog niveau geeft een gezellige sfeer. Daarnaast is een bartafel ook uiterst geschikt om er lang aan te borrelen.

De perfecte barkruk bij uw bartafel.       

Bartafels komen niet zonder barkrukken. Bij Eigenstijl Wonen kom je een uitgebreide collectie tegen, van allerlei verschillende barkrukken. Hoog of laag, stof of leer, het kan allemaal. De barkruk moet natuurlijk bij de bartafel passen, hier helpen wij u graag bij.

Alles mogelijk met maatwerk.

We hebben een ruime assortiment aan bartafels. Doordat we hierin ook maatwerk kunnen leveren weet u zeker dat hij helemaal naar uw wensen gerealiseerd wordt. Kies voor een eiken tafel en maak uw keuze tussen verschillende afwerkingen. Of kies voor Lamulux, een sterk materiaal dat handig is in gebruik.

Voor de mooiste bartafels gaat u naar Eigenstijl Wonen

Bij Eigenstijl Wonen hebben we een ruim aanbod aan bartafels in verschillende interieurstijlen. Koopt u uw bartafel bij ons, dan profiteert u bovendien van de volgende voordelen:

  • U vindt onze showroom op een centrale locatie in Midden-Nederland. Kom daarom gerust eens langs om ons aanbod van bartafels te bekijken.
  • Onze interieurstylisten denken graag met u mee en adviseren u met liefde over de ideale bartafel voor uw woning.
  • Bij Eigenstijl Wonen kunt u achteraf betalen. U loopt zo geen enkel risico.

In onze showroom in Barneveld vertellen we u graag meer over de verschillende bartafels in ons assortiment. Kom gerust eens bij ons langs voor meer informatie.