Eetkamerstoelen

Eetkamerstoelen: ze zijn er in alle soorten en maten. Hoog, laag, in bonte kleuren of natuurtinten, van leer en stof. En ook voor het onderstel zijn er legio mogelijkheden. De eetkamerstoel is een belangrijke sfeermaker in huis. Zeker omdat u vaak meerdere stoelen bij elkaar plaatst, bepalen deze behoorlijk de uitstraling van de ruimte. Kiest u voor eetkamerstoelen die lekker opvallen, of juist voor stoelen die opgaan in de rest van het interieur.

Lees meer

Wat u ook zoekt, bij Eigenstijl wonen bent u aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan eetkamerstoelen. Combineer de landelijke eetkamerstoelen bijvoorbeeld met een landelijke eettafel of kies juist voor een eetkamerstoel in een compleet andere interieurstijl.

 

Eetkamerstoelen met en zonder armleuningen

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe eetkamerstoelen, dan is het goed om uzelf eerst de vraag te stellen hoe u de stoelen wilt gebruiken. Brengt u er veel tijd op door, dan kan het prettig zijn om een eetkamerstoel met armleuningen uit te zoeken, die bovendien comfortabel zit. Ook het afwisselen van stoelen met en zonder armleuningen is een mogelijkheid.

Sommige eetkamerstoelen hebben aan de achterzijde een handvat, zodat u ze eenvoudig onder de tafel kunt schuiven. Zeker bij de wat zwaardere eetkamerstoelen kan dit erg prettig zijn. Wilt u ze nog soepeler kunnen verplaatsen, kies dan voor een eetkamerstoel op wielen.

 

Bij Eigenstijl Wonen vindt u een groot aanbod aan eetkamerstoelen

Kom gerust eens langs in onze woonwinkel in Barneveld en bekijk ons ruime aanbod aan eetkamerstoelen met eigen ogen. Koopt u uw eetkamerstoel – online of offline - bij ons, dan profiteert u bovendien van deze belangrijke voordelen:

  • Bij Eigenstijl Wonen kunt u achteraf betalen. U loopt zo niet het risico dat u betaalt voor iets wat u nog niet in huis heeft.
  • Onze woonwinkel vindt u op een centrale locatie in het midden van het land. De showroom is hierdoor voor iedereen goed bereikbaar. 
  • Maak gebruik van de montageservice van Eigenstijl Wonen en de meubels zijn direct gebruiksklaar. 
  • Bestelt u de eetkamerstoelen voor 14:00 uur, dan heeft u ze de volgende dag al in huis.

Wilt u woonideeën opdoen of weten welke andere woonaccessoires en meubels u goed kunt combineren met de eetkamerstoelen? Ga dan eens in gesprek met de interieurstylisten in onze woonwinkel. Zij helpen u graag verder.