Woonaccessoires

Het inrichten van een woning begint met het kiezen van de interieurstijl, van de kleuren en de meubels die daarbij passen en dan... dan is het tijd om de leukste, best passende en mooiste woonaccessoires te shoppen! Bij Eigenstijl Wonen hebben we voor echt ieder interieur de leukste woonaccessoires beschikbaar. Kussens, vloerkleden, kruiken, kaarsen, potten, servies en nog veel meer.

Lees meer

Woonaccessoires bepalen de uiteindelijke sfeer van uw interieur. Met de juiste woonaccessoires kunt u uw interieur tot leven laten komen. Combineer net zo lang met kleuren, vormen en items tot u de accessoires gevonden heeft die uw interieur versterken en laten spreken. 

 

Woonaccessoires voor iedere ruimte

Iedere ruimte in huis wordt sfeervoller en levendiger door het toevoegen van woonaccessoires. Eigenstijl Wonen heeft daarom voor iedere ruimte in huis tal van woonaccessoires beschikbaar. Bijvoorbeeld sierkussens voor op de bank of voor in de slaapkamer, prachtig servies voor in de keuken en in de eetkamer, klokken die in iedere ruimte goed uit kunnen komen en manden voor de werk-, woon- of slaapkamer. 

Binnen iedere woonaccessoire categorie heeft u volop keus. Keus in vormen, maten, kleuren en soorten. Hierdoor wordt het woonaccessoire shoppen bij Eigenstijl Wonen ontzettend leuk en het resultaat verbluffend mooi. De interieurstylisten van Eigenstijl Wonen kunnen u advies geven over het combineren van de verschillende woonaccessoires met verschillende interieurstijlen en kleuren.

 

Geef een woonaccessoire cadeau

Woonaccessoires zijn ontzettend leuk voor uw eigen interieur, maar het is ook ontzettend leuk om een woonaccessoire cadeau te geven! Bent u nog op zoek naar een cadeautje voor een familielid, een vriend(in), een collega of een bekende? Neem eens een kijkje in ons ruime assortiment!

 

De leukste woonaccessoires vindt u bij Eigenstijl Wonen

Of u nu zoekt naar een prachtig item voor op de muur, naar een handgemaakt servies of naar een andere woonaccessoire, een bezoekje aan de grote Eigenstijl Wonen winkel of webshop is de moeite waard. U vindt bij ons meer dan 8.000 interieur items, aansluitend advies voor uw interieur én u profiteert van deze voordelen:

  • Bij Eigenstijl Wonen kunt u achteraf betalen. U loopt zo niet het risico dat u betaalt voor iets wat u nog niet in huis heeft.
  • Onze woonwinkel vindt u op een centrale locatie in het midden van het land. De showroom is hierdoor voor iedereen goed bereikbaar. 
  • Bestelt u de woonaccessoires voor 14:00 uur? Dan heeft u ze de volgende dag al in huis.